Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Miyamoto: Vuodesta 2010 tulee todella mahtava

Shigeru Miyamoto on innoissaan kuluvasta vuodesta, sillä Nintendo julkaisee Wiille useita odotettuja jatko-osia yhtiön suosituista pelisarjoista.

- Tästä vuodesta tulee todella mahtava tosipelaajille, erityisesti Super Mario Galaxy 2:n myötä, Miyamoto hehkuttaa ja jatkaa: Se on toiminnantäyteinen peli jossa ei toimita vain ennaltamääriteltyjen liikkeiden mukaan 3D-ympäristössä. Super Mario Galaxy 2 on toiminnantäyteinen peli jota voit manipuloida oman tahtosi ja oman kontrollisi mukaan.
 
Miyamoto muistutti tänä vuonna Wiille julkaistavista The Legend of Zeldan ja Metroidin uusista osista. Uuden Pikminin kehitys on Miyamoton mukaan niin ikään hyvässä vauhdissa.

Galleria: 

Kommentit

Jes! Jatko-osia! :3

Jos Mr. Miyamoto on onnellinen, on sitä myös pelaajat :-)

Jee, lisää jatko-osia Mariolle, Legend of Zeldalle ja Metroidille. Ja OHO, Pikminin seuraava osa on kehityksessä? =O

Koskahan tulee hieman vähemmän kulutettuja nimiä Wiille... siis ihan tosissaan. Tiedätte kyllä mihin sarjoihin minä viittaan. Esimerkiksi mainitsen Star Fox.

Ei siinä ettäkö nuo Mariot ja Zeldat feilaisi tänä vuonna (Other M kiinnostaa hitusen), mutta eikö me juuri saatu ainakin uusi Mario ja Zelda viime vuoden lopuilla? o_O

Muggshotter, ne "tosipelaajat" tahtovat Mariogalaxya, Zeldaa ja Metroidia. Viime vuonna Nintendo julkaisi Excitebotsin, Punch-Outin ja Sin & Punishment 2:n Japanissa, ja miten kävi? "Tosipelaajat" jättivät pelit kauppojen hyllyille ja ennakkotilaamatta koska niissä ei ollut Mariota, Linkiä tai Samusta.

Nintendo ei kuitenkaan ota onkeensa vaan jatkaa yrittämistä. Zangeki no Reginleiv ilmestyi Japanissa ja pärjäsi Sin & Punishment 2:ta paremmin, jolla taas saattaa olla paremmat mahdollisuudet länsimaissa. Ei missään nimessä pidä unohtaa myöskään Xenobladea, The Last Storya eikä DS/WiiWare-tuplajulkaisua WarioWare: Do It Yourself. Jos haluaa itseään "tosipelaajaksi" nimittää, on suorastaan velvollisuus ottaa selvää tällaisista nimikkeistä eikä vain katsoa, milloin se seuraava Mario on tulossa.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi