Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Pleikkari-lehden toimituspäällikkö dissaa PS3:a

Pohjois-Amerikan Official PlayStation Magazinen toimituspäällikkö Dana Jongewaard paljastaa blogissaan syyt, miksi hän aikoo jättää PlayStation 3:n hankkimatta tänä syksynä ja sijoittaa rahansa sen sijaan Xbox 360:een.

Ensimmäinen syy on tietenkin 600 dollarin hinta, joka on merkittävästi korkeampi, kuin kilpailijoilla. Hinta olisi siedettävämpi, jos PS3:lle olisi tulossa ensimmäisen vuoden aikana suuria yksinoikeusjulkaisuja, mutta Jongewaardin mukaan esimerkiksi Grand Theft Auto 4 ja Assassin's Creed ilmestyvät yhtä aikaa X360:lle. Final Fantasy XIII:n ja Metal Gear Solid 4:n kaltaisia isoja pyssyjä tuskin nähdään vielä ensimmäisen vuoden aikana.

Jongewaard ei myöskään kaipaa Blu-Rayta tai monikanavaääniä, sillä hänen näyttölaitteenaan toimii 12-vuotias 21-tuumainen televisio, joka ei ole teräväpiirtoa nähnytkään. Hänelle riittää kunhan ääni kuuluu ja kuvasta saa selvää.

Jongewaard lupaa harkita PS3:n ostoa hinnan laskiessa, mutta siihen asti pelaaminen hoituu Xbox 360:llä.

Galleria: 

Kommentit

Heppu suunnittelee varmaan alan vaihtoa :)

Heh, hyvää PR:ää Sonylle. :D

Tuleekohan kenkää, mitä veikkaatte?

Vaikka kyseessä onkin Official Magazine, ei kuitenkaan ole suoraan Sonyn kustantama vaan Ziff Davis Median julkaisu. Saattaa tosin olla, että SCEA:lta otetaan yhteyttä...

onko tama sita kun rotat jattaa sen uppoavan laivan :)

Hieno... nainen.

Jotenkin kummallista että jättää HD-konsolin väliin vedoten vanhaan töllöön ja kuitenkin on hommaamassa boksia.

Lezlie, tässäpä puhuttiinkin Blu-Raysta, jota Boxi ei sisällä ja jolle HD-DVD:kin tulee vapaaehtoisena.

Perustelut ovat mielestäni hyviä, jos haluaa vain pysyä perillä pelimaailmasta. Rivien välistä voi lukea, ettei DanaJ halua missata yhtäkään peliä, mutta toisaalta Playstation 3 maksaa hänen mielestään liikaa. Pleikkarin suurimpien yksinoikeusjulkaisujen siirtyessä hamaan tulevaisuuteen Xbox 360 toimii hyvänä "korvikkeena". Kaiken lisäksi audiovisuaalisuus on näköjään yhdentekevää, mikä taas puolustaa halvemman Kalan ostoa.

Kuinka monet blogi-potkut onkaan vielä edessä, kunnes ihmiset tajuavat, että välillä vaikeneminen on kultaa?

t. nimim. "paraskin puhumaan"

Big fucking deal?

Alkaa rivit hajoilemaan :)

No ei, mutta on siinä jotain kummallista että Official PlayStation Magazinen toimituspäällikkökin on lähtenyt tähän Wii60 junaan.

Luulisi Sonya edes vähän hirvittävän jatkuvat puheet heidän kalliista konsolista. Tekeekö Sony Microsoftit ja pudottaa hintaa melkein heti julkaisun jälkeen? :p

Mielenkiintoinen launchi tulossa

Tyhjät tynnyrit kolisee eniten. Trendikästä olla äänekkään porukan matkassa ja tuomita tuleva launchi jo hyvissä ajoin epäonnistuneeksi. Kun pysyy tästä porukasta kaukana, ei tarvitse syödä sanojaan uuden trendin puhaltaessa marraskuussa :)

Mikään muu kuin media stuntti. Ja hyvin nähtävästi toimii, kun täällä asti vaivaudutaan siitä puhumaan ;)

Tuon voi lukea myös näinkin: Jos olet keski-ikäinen nainen, jota ei kiinnosta hieno grafiikka, iso kuva tai monikanavaäänet ja tyydyt johonkin rupuiseen xbox360:seen - älä osta. Mutta jos olet high end juippi joka haluat parasta - osta PS3, vaikka se maksaakin vähän enemmän.

Vanha totuushan on että ei ole väliä mistä puhutaan, kunhan puhutaan.

Surullista taas asiassa on että se konsoli on jo paperilla roskaa. Vieläpä kallista roskaa. Ei kukaan pelilehden päätoimittaja ole valmis uhraamaan uraansa jonkun rupuisen konsolin tähden. Oli se kuinka hieno/huono tahansa. Ja kuka uskoo että kuusinumeroista palkkaa saava trenditypsy oikeasti kattelee töllöä 12-vuotiaasta putkinäytöstä...?

Tilaustyönä tehty lausunto.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi