Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Oddworld ja Microsoft eroavat?

1UP uutisoi, että Oddworld Inhabitants olisi etsimässä uutta julkaisijaa tulevalle pelilleen. Palkitusta Oddworld-sarjasta tunnetun kehitystiimin oli tarkoitus kehittää Microsoft Game Studiosin kanssa lukuisia Oddworld-pelejä Xboxille, mutta toistaiseksi tiimin ainoa peli Microsoftin konsolille on Xboxin julkaisun yhteydessä markkinoille laskettu Munch's Oddysee.

Oddworld Inhabitants on kehittänyt jo pitkään Xboxille uudenlaista Oddworld-peliä, jossa seikkailee tutun Aben ja Munchin sijasta Steef-niminen korsto. Työnimellä Oddworld Stranger kulkeva peli painottuu ongelmanratkontaa sisältäviä edeltäjiään enemmän suoraan toimintaan ja sisältää selviä vaikutteita länkkärifilmeistä. Pelin kehitys ei ole kuitenkaan edennyt odotettua vauhtia ja alun perin viime jouluksi kaavailtua tuotosta voi odotella markkinoille aikaisintaan jouluksi 2004.

1UP perustaa väitteensä Game Developers Conferencesta saatuihin tietoihin. Mikäli Microsoft ei julkaise peliä, sen tekee todennäköisesti joku muu taho, sillä uutisen mukaan Oddworld Inhabitants on käynyt neuvotteluja useiden julkaisijoiden kanssa. Tällöin peli saattaisi ilmestyä myös muille alustoille kuin vain Xboxille.

Oddworldin ja Microsoftin mahdollisesta erosta ei ole virallista vahvistusta. Xboxfin seuraa tilannetta ja raportoi uusien tiedonjyvästen putkahtaessa esiin.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi