Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

E3 2004: Conker: Live and Reloaded

Conker, tuo rääväsuinen orava, tekee ensiesiintymisensä Xboxilla, kun Microsoftin mammuttiostos Rare tuo ensi vuoden alkupuolella Conker: Live and Reloaded -pelinsä konsolille. Live and Reloaded sisältää Nintendo64:n yhden parhaista peleistä, Conker's Bad Fur Dayn yksinpelin kokonaisuudessaan uudelleentehtynä sekä täysin uudet moninpeliominaisuudet.

Livessä ja System Linkillä uusi Conker nojaa joukkuepohjaiseen toimintaan ja tarjoaa pelaajalle perus deathmatchin lisäksi kaksi kokonaista kampanjaa, joita pääsee pelaamaan jopa 16 pelaajan voimin. Joukkueen voi muodostaa 6 eri hahmoluokasta, joilla jokaisella on oma aseistuksensa ja ominaisuutensa. Joukkueiden koostumuksella luvataankin olevan strategista vaikutusta pelaamiseen. Aseistusta on myös luvassa reippaasti, joista esille on jo nostettu mm. kameraohjatut raketit, "haponheitin" ja erityyppiset kranaatit. Ajoneuvopuolelta löytyy 5 erilaista vehjettä, mm. Sky Steed -lennokki. Hahmojen ominaisuuksilla pääsee hämäämään pelaajia, käytössä on mm. valepuvut ja mahdollisuus näytellä kuollutta.

Conkerin kantavia voimia ovat olleet, ja tulevat olemaan myös Xboxilla, sujuva toiminta ja härski huumori. Ensi vuoteen on kuitenkin vielä aikaa, joten on hyvä tarkistaa uusimmat kuvat ja traileri, jotka E3-messuilta ovat jo tippuneet.

Muut E3 2004 -uutiset

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi