Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Acer hamuaa siivua konsolimarkkinoista

Kannettavista tietokoneistaan tunnetun Acerin johdossa vaikuttava James T. Wong on kertonut yhtiön pohtivan myös avoimiin standardeihin perustuvan pelikoneen valmistamista.

- Valtaosa nykyisistä pelikoneista, Nintendot ja Xboxit, ovat suljettuja järjestelmiä ja valmistajansa hallussa, kertoi Wong ja sanoi Acerin tähtäävän avoimuuteen kaikissa tulevissa laitteissaan.

Lähemmässä tulevaisuudessa Acer aikoo siirtyä valmistamaan pöytäkoneita, joita se aikoo tuottaa hallussaan olevilla Acer-, Gateway-, eMachines- ja Packard Bell -tuotemerkeillä. Yritysmarkkinoiden sijaan Acer aikoo edelleen pysytellä yksityissegmentillä.

Galleria: 

Kommentit

Siis meinaaks toi nyt sitä että sillä vois pelata kaikkia konsolipelejä? Vai sille voi tehdä pelejä vapaasti? Vai oonko nyt käsittäny AIVAN väärin?

Acer tuskin saisi oikeuksia muiden konsolien pelejä pyörittävään laitteeseen, vaikka sellainen olisi taloudellisesti kannattavaa tai edes mahdollista.
Ellei Linux-linjalle lähdetä, niin varmaan pitäisi kehittää jokin uusi ja avoin konsolijärjestelmä.

En kyllä tämänkään tulevaisuuteen paljoa usko, mutta on Acer kuitenkin hitusen uskottavampi yritys, kuin Phantomin takana olevat häröilijät.

Jos Linux-konsoli tulisi, niin voisin olla jonottamassa. Mutta jos tämä onkin se paljon pelätty malli yhdelle ainoalle konsolille, jolloin open source voisi olla ratkaisu. Microsoftkin kun yrittää nykyään olla vapaan lähdekoodin kavereita, vaikka open source-väki ei ala. Toki syystäkin.

Kyllä sitä Acerin konsolin ostaisi. Justiinsa tuli tilattua acerin läppäri. Jee jee. Ainoo vaan että verkkokauppa.comin työntekijät lusmuilee eikä laita sitä tulemaan. Jollei ehdi pääsiäiseksi, niin...

...odotan nöyränä kauemmin. (THU-THUM-TSHIH!)

Acer on kyllä yksi läppärimarkkinoiden mätäpaiseista. Laitteiden laatu on välillä (jopa hyvin usein) erittäin heikkoa, niin vähän on heikot uskot tuon laitteen menestymiseen.

Idea avoimesta alustasta/laitteesta on kuitenkin hieno, mutta taustatiedot huomioiden ei tämä oikein vakuuta.

Jep.. jos tälläinen linux-konsoli ilmestyy, niin jonossa ollaan aamuyöstä.

Jaffea ja kumppaneita on näemmä kuunneltu. Mielenkiinnolla jään odottamaan seuraavia vaiheita.

Phantom, anyone :P

Hah, enpä ostaisi mitään Acerin valmistamaa. Tämä viesti on kirjoitettu kyseisen valmistajan bisnesluokan läppärillä, ja on kyllä sellaista kuraa jotta oksat pois.

Melkein suoraan voisin sanoa että tuhoontuomittu yritys. Yrityksethän eivät tee itse pelikoneilla voittoa ja ilmeisesti acerin ajatus olisi tehdä nimenomaan koneilla voittonsa. Kuka sitten haluaisi ostaa ylihintaisen / muihin konsoleihin nähden teknisesti köyhemmän laitteen sen takia, että voisi nauttia kenen tahansa kehittämistä kurapeleistä. No saahan sitä aina yrittää..

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi