Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Heavenly Sword -kehittäjiltä seuraavaksi jotain uutta

PlayStation 3:n Heavenly Sword -pelistä vastannut Ninja Theory ei ole ainakaan vielä tekemässä pelille jatkoa, vaan nyt kehitteillä on kokonaan uusi peli PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle.

Heavenly Swordin kaikki oikeudet ovat Sonyn hallussa, joten mahdollista myös on, että vielä huhujen asteella olevan jatko-osan tekee jokin toinen studio.

Ninja Theoryn perustajiin kuuluva ja pääsuunnittelijana toimiva Nina Kristensen kertoi, että uusi peli on ollut tuotannossa jo 2,5 vuotta ja tuotantoarvot ovat AAA-luokkaa. Painopisteinä ovat jo Heavenly Swordista tutut voimakas tarina, elokuvallisuus ja taistelu.

Ninja Theoryn haaveissa on toteuttaa tietokoneanimaatio uuden pelimoottorin avulla. Päätöstä animaatiosta ei kuitenkaan vielä ole tehty ja toistaiseksi keskitytään uuden pelin työstämiseen.

Galleria: 

Kommentit

Uskon että tästä tulee multiplattareiden uusi mittapuu, ainakin noin niinkuin teknisesti,kun varsinkin tämä hankalampi rauta on saatu heavenly swordin kautta tottelemaan jo ihan kivasti.

"voimakas tarina, elokuvallisuus ja taistelu."

Kyllä. :) Toivottavasti kuitenkin panostavat itse pelin pituuteenkin, sillä Heavenly Sword taisi olla aika lyhyt tapaus jos saa sanoa.

Voisi olla kova tapaus..ken tietää..Heavenly sword oli minun mielestäni kohtalainen

''Kyllä. :) Toivottavasti kuitenkin panostavat itse pelin pituuteenkin, sillä Heavenly Sword taisi olla aika lyhyt tapaus jos saa sanoa.''

Totta tosiaan heavenly sword oli tosi lyhyt!

Hieno homma, katsotaan mitä tulee.
Heavenly Swordinkin voisi jossai vaiheessa sitten platinumina käydä pelihyllyyn hakemassa

Joku ninja peli vois olla kova juttu!

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi