Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Warhawkin 1.3-päivitys 2. huhtikuuta?

Warhawk-kehitystiimiä vetävä Dylan Jobe kertoo PlayStation.Blogissa, että pelin 1.3-päivitys on käytännössä jo valmis ja sen julkaisupäivä ilmoitetaan pian. Pientä vihjettä saattaa antaa Joben viestiinsä liittämä traileri, jonka lopussa ilmoitetaan päivämäärä 2.4.2008.

Ilmainen päivitys sisältää kaksi maajoukkojen käyttöön suunnattua uutta asetta, sekä joukon muita uudistuksia. Lisäksi mukana tulee Pohjois-Amerikassa järjestetyn maalaus- ja tunnussuunnittelukilpailun voittajateokset, joita voit ihailla lähdelinkin takana.

Jobe paljasti lisäksi, että maksullinen Operation Broken Mirror -lisäpakettikin on lähes valmis.

Galleria: 

Kommentit

Olipa mukava palata tämän pariin muutaman kuukauden tauon jälkeen. Hieno peli ja toteutusta voisi luonnehtia vaatimattomasti mestariteokseksi. Kunhan vain jaksavat pukata päivityspaketteja, niin kyllähän tätä kelpaa vielä pitkään pelata.

Pitää varmaa kanssa joku päivä kävästä ostaa toi peli jos siihen tehään noin paljon kaikenlaista lisä rompetta. Varsinkin ku peli ei itsessään maksa paljoa niin lisäpakettien ostamisen voi niellä huomattavasti helpommin.

" Olipa mukava palata tämän pariin muutaman kuukauden tauon jälkeen. Hieno peli ja toteutusta voisi luonnehtia vaatimattomasti mestariteokseksi. Kunhan vain jaksavat pukata päivityspaketteja, niin kyllähän tätä kelpaa vielä pitkään pelata."

Olen täysin samaa mieltä! Vielä kun löytyy 4 ohjainta (2 DS3:sta, 2 SIXAXISta), on Warhawkin Split Screen jotain niin hauskaa.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi