Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Helvetin poika videopelimuotoon

Konami tuo kesäkuun lopulla ensimmäisen konsolipelipainoksen lukuisissa sarjakuvissa ja valkokankaallakin teutaroineesta Hellboysta. Muutamaan kertaan viivästynyt kolmannen persoonan toimintapeli Hellboy: Science of Evil yhdistelee sarjakuvista tuttua väkivaltaa ja mustaa huumoria kehystarinaan, jossa Hellboy kampittaa natsiarmeijaa polvilleen ja suistaa maailmanvalloitusta havittelevaa Hermann Von Klemptia alas mielipuolisuuden vallankahvasta.

Yliluonnollista lihasvoimaa pursuavan antisankarin militaristista puhdistusoperaatiota voi suorittaa soolona tai verkossa kahden pelaajan yhteistyönä. Lisäksi moninpeli onnistuu maksimissaan neljän pelaajan kesken. Kolmannen persoonan vinkkelistä kuvattua toimintaryskettä maustetaan useammalla pelattavalla hahmolla, joista mukana ovat Hellboyn ohella ainakin vakioapurit Abe Sapein ja Liz Sherman.

Videopelien luottoäänenä usein kuultu Ron Perlman antaa jämerän näyttelijätulkintansa myös bitti-Hellboylle, ohjaaja Guillermo del Toron ja tuottaja Mike Mignolan vastatessa Playstation 3:lle, Xbox 360:lle sekä PSP:lle julkaistavan sarjakuvarymistelyn käsikirjoituksesta.

Kolmikon yhteistyötä nähdään lisää valkokankaalla loppuvuonna ilmestyvässä Hellboyn (2004) jatko-osassa Hellboy II: The Golden Army.

Galleria: 

Kommentit

Tämänhän piti ilmestyä jo viime kesänä, mutta hiukan on päässyt viivästymään.

Toivottavasti on muuttunnut paljon ensimmäisitä videoista. Ainakin niissä peli bugaili ja FPS oli tosi alhanen.

näyttää aika läpältä toi peli :D mutta se on oma mielipiteeni :)

Joo täytyy edelliseen yhtyä ainakin sen verran, että itse Hellboy näyttää ruipelolta ja liian pahikselta (silmät, kasvot). Ja sanon tämän vain elokuvan nähneenä. Ehkä toi luukki tukee paremmin sarjakuvaa, mutta muhun ainakin elokuva kolahti ja toivoisin pelin vahvasti mukailevan elokuvan fiilistä ja meininkiä. Ja oma juoni pelille kiitos! Perseestä sellainen elokuvajuonen seuraaminen.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi