Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Dreamfall: The Longest Journey Xbox Liveen

Liven Xbox Originals -osasto saa maanantaina jälleen vahvistusta, kun Dreamfall: The Longest Journeyn Game of the Year -painos saapuu palveluun. Hintaa pelille tulee perinteiset 1200 Microsoft-pistettä.

IGN-sivuston tietojen mukaan Dreamfallia ei kuitenkaan voi ladata suomalaiselta kauppapaikalta, sillä seikkailupeli tulee saataville kanadalaiselle, yhdysvaltalaiselle, sveitsiläiselle, ranskalaiselle, saksalaiselle, alankomaalaiselle, hongkongilaiselle, singaporelaiselle, taiwanilaiselle, uusiseelantilaiselle, intialaiselle ja australialaiselle, mutta ei suomalaiselle Marketplacelle.

Galleria: 

Kommentit

Johan on persetti, jos tuota ei saada Suomeen. Täytyy nimittäin nostaa hattua näistä pelivalinnoista Microsoftille. Aika hyvää laatua on saatu palveluun, eikä ole tyydytty tuomaan pelkästään tätä perushittikamaa.

Fahrenheit ja Dreamfall tarjoavat kuitenkin seikkailijalle aika maukkaasti pelattavaa.

Mitäs kettua jos ei Suomen kauppapaikalle tule?? Hitto, taas yksi niistä peleistä joita on sinne odotettu tulevan, ja eikös sitten jätetä Suomi paitsioon. Tosin ei näyttäisi olevan muitakaan pohjoismaita listassa eli julkaisuoikeuksiin liittynee ongelmia?

Dreamfall: The Longest Jorney on kyllä pirun mukava peli ja tarinakin on hyvä.

Aika ihme kyllä, ettei saada kuin noille marketplaceille.

Dreamfall oli valitettavasti enemmän kevyesti interaktiivinen elokuva, mutta tarina oli aivan uskomaton. Sääli siis, että muut suomalaiset eivät pääse kokemaan sitä.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi