Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Sonic Unleashed pyrähtää kotikonsoleille

Useilla ulkomaisilla pelisivustoilla on huhuiltu uudesta Sonic-videopelistä, minkä tueksi on kaapattu kuvamateriaalia sekä pelitraileri Segan omalta FTP-palvelimelta. Saksalaisen Sega ON -verkkolehti myönsi vuodetun materiaalin kuuluvan tulevalle Sonic Unleashed -tasoloikalle.

Xbox 360:lle, Playstation 3:lle sekä Wiille tämän vuoden marraskuussa jenkkilässä julkaistava tasoloikkahurjastelu yhdistelee vauhdikkaita 2D- ja 3D-elementtejä suosituimpien klassikko-Sonicien tahtiin. Kenttiä luvataan kaksitoista ja pelihahmoja kolme: Wolf Sonic -tehosteella varustettu Sonic, Knuckles ja Tails.

Huhujen siivittämän vuotovideon voi katsastaa Youtubesta. Virallista lehdistötiedotetta ja Euroopan julkaisun aikataulua odotetaan ilmestyväksi parin kuukauden sisään.

Galleria: 

Kommentit

"I feel the need...the need for speed!"

Dreamcastilla tuli viimeisin Sonicci surauteltua ja kyllähän näissä Segan siilitukkatuusailuissa sellaista alkuvoimaista vetovoimaa onpi, notta uudempaa (ja muutamia edeltäjiään) korkeatasoisempaa Sonic-peliä jo hiljalleen kaipaisi omaankin pelihyllyyn.

Aika vauhdikkaalta näytti. Tekstuureista päätelleen olis ollut joko X360/PS3 versio. Ihan jeppistä jos tulisi taas joskus ihan ns. "normaali" Sonic peli.

Rekkalastillisen huonojo sonic-pelejä jälkeen ei voisi juuri vähempää kiinnostaa. Megadrivellahan nämä oli aivan timanttia.

niin. Jospa nyt vaihteeksi tulisi oikein kunnon sonic peli.
Tosin edellisessä ei omasta mielestäni mitään kamalan huonoa ollut
Muuta kuin Yli luonnollisen pitkät latausajat.

Aina sama juttu: kun uusi 3D-Sonic tulee, sitä elättelee toivoa että kyseessä olisi hyvä peli. Mutta ei, näiden 3D-Sonicien kanssa on saanut kyllä pettyä. Okei, Dreamcastin Sonic Adventuret olivat vielä ihan hyviä. Mutta sitten tuli Sonic Heroes, joka oli täysin korvasta. Samaa linjaa jatkoi Sonicin 15-vuotissynttäreiden "kunniaksi" tehty Sonic The Hedgehog(hetkeen en ole yhtä epäpelattavaa peliä pelannut) Wiin Sonic & The Secret Rings taas palautti vähän uskoa pelisarjaan, vaikkei sekään kyllä mikään mestariteos ollut, niin olipahan ainakin pelattava. Uudet 2D-Sonicit (Sonic Rush) ovat täysin eri maata, niistä taika ei ole kadonnut.

Mutta asiaan: vaikka täytyy taas kerran suhtautua pienellä varauksella, nyt näyttäisi siltä että ollaan kuitenkin menossa oikeaan suuntaan, koska ainakin trailerin perusteella kaksiulotteisuus olisi pääosassa ja vauhtiakin piisaa. Joten kauhunsekaisin tuntein mutta kuitenkin innokkaana odotan mikä tulee olemaan tällä kertaa lopputulos.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi