Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

E3 2009: Final Fantasy XIV ensi vuonna yksinoikeudella PS3:lle

Sony E3-lehdistötilaisuudessa SCEA:n Jack Tretton kohahdutti yleisöä ilmoittamalla Final Fantasy XIV:n ilmestyvän ensi vuonna yksinoikeudella PlayStation 3:lle. Pelistä esitettiin myös ensimmäistä kertaa videokuvaa, jonka perusteella kyse on FFXI:n kaltaisesta verkkoroolipelistä.

PÄIVITYS: Juuri saamamme tiedotteen mukaan kyse on todellakin massiiviverkkoroolipelistä, jolle suunnitellaan globaalisti yhtäaikaista julkaisua joskus ensi vuonna. Peli ilmestyy myös PC:lle. Kotisivut löytyvät osoitteesta www.finalfantasyxiv.com.

Galleria: 

Kommentit

Fail ! nettimoninpeli, perinteiseen tapaan siis kk-maksuja tiedossa pelaamisesta joten nou thanks. FF13 näytti kyllä hienolta !

Uutisessa voisi tosiaan mainita että peli on ilmeisesti hiipuneen FFXI:n perillinen.

Niin, nimihän oli kokonaisuudessaan Final Fantasy XIV Online.

Toivoisin oikeasti, että tuota voisi pelata yksinkin ilman kuukausimaksuja (hieman Phantasy Star Onlinen tavoin), mutta se taitaa olla turha toivo...

Kyllä tätä Square Enixin uutta MMOta ollaan odoteltu jo hyvä tovi...
ja omalla kohdalla FFXI on kaikkien aikojen suosikki MMORPG vaikkakin pelikokemukset jäivätkin vain n. 29 pelattuun päivään.

PSN:n avoimuus näyttää kääntäneen tämän yrityksen Sonyn puolelle. Jos homma pysyy kohtuuhintaisena ja koukuttavana niin en näe mitään syytä sille, etteikö tämä onnistuisi...

Värilaseilla tai ilman...

Final Fantasy XI:tä ei tullu koskaan pelattua mutta tämä julkistus tuli mukavana yllätyksenä. Lisätietoja tästä odotan kyllä innolla.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi