Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

E3 2009: Metal Gear Solid: Rising myös PS3:lle?

GameTrailersin toimittaja Geoff Keighley kertoo Twitter-blogissaan saaneensa SCEA:n johtajalta Jack Trettonilta vahvistuksen, että Metal Gear Solid: Rising on tulossa Xbox 360:n lisäksi myös PlayStation 3:lle.

Microsoft ei asiaa luonnollisestikaan omassa esityksessään maantaina kertonut, mutta ei toisaalta painottanut myöskään pelin yksinoikeutta. Konamin omassa tiedotteessa mainitaan vain Xbox 360, ilman yksinoikeutta.

(Vinkistä kiitos hartzulle)

Galleria: 

Kommentit

meeeh... olisivat vain portanneet mgs4:n boxille. se olisi ollut niin hieno päätös henkilöille ja sarjalle. kuka muka halusi lisää raidenia?!

Pelin nimi taisi kyllä olla Metal Gear Rising... ;)

Ei, kyllä se ihan Metal Gear Solid: Rising on.

Dudes, tää PALJASTETTIIN alun perin Japanin PS3 & PSP Famitsussa. Eiköhän tää oo siis tulossa PS3:llekin ilman, että se pitää varmistaa kymmeneltä taholta...

Aika jännä miten nämä uutisotsikot on saatu käännettyä sillä, että microsoftin tiedoitustilaisuus oli ajallisesti ensin ja he välttelivät koko sanaa ps3 "yllättäen". Muutenhan "Uusi MGS myös xbox 360:lle" otsikoita olisi nähty ja tätäkään ei olisi tarvinut lähteä spekuloimaan. PS3 hylkääminen olisi Kojimalle ja Konamille aikamoinen itsemurha muutenkin, joten en usko, että eksklusiivia Metal Gearia päästään boksille koskaan näkemään.

Heh, aivan varmasti moni osti Xbox 360:en kun kuuli tästä. Onneksi itse en moiseen sortunut. :D Kyllä se Rising myös PS3:lle tulee.

http://kotaku.com/5274844/metal-gear-solid-rising-destined-for-xbox-360-... EI TOSTA KOTAKUSTA KYLLÄ IKINÄ TIEDÄ MUTTA JONKUN UUTISEN NE ON REPÄSSY.

Johan se tiedettiin X360 pressin aikana, jp taholta... typerää tehdä uutinen moisesta.

Jotenkin ei tällainen spinoff iske. Peace Walker sentään paljastaa merkittävän aukon kokonaisjuonessa, mutta tästä on paha sanoa mitään. Niin, ja tottakai Big Boss > Raiden. :D

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi