Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

: Luukku 18: Jouluisat pikkujoulut KonsoliFINin tapaan

Pikkujoulujen vetovastuu sovittiin jo hyvissä ajoin ja P33RO lupasikin ottaa ohjelman hoitaakseen. Tasa-arvon nimissä mukaan astui jepu, joka tarjosi jälleen kerran sekä asuntonsa että mielenterveytensä, jotta paardeista saataisiin kaikkien aikojen parhaat.

Kun alkuperäistä päivämäärää oli sumplittu, siirretty ja säädetty riittävästi, osui ajankohta mukavasti epäonnen perjantaille. Joulukuun 13. päivä osoittautui nimensä mukaiseksi, kun juhlia emännöivä taho onnistui polttamaan puolet pipareista jo ennen juhlien alkua. Lisäksi hakaristitorttujen muotoilu osoittautui ylivoimaiseksi, ja käyttöohjeet luettiin tyypillisesti vasta näiden eriskummallisen näköisten yksilöiden ollessa jo uunissa. Omasta juomatarjoilustaan vastannut ylläpidon harva edustus kuitenkin kohteliaasti nautti nämä rakkaudella leivotut tuotokset mukisematta.

Vieraista ensimmäisenä saapui hilpeääkin hilpeämpi Paavi, jota pian seurasivat ylläpidon tyttöihmiset nooralogical ja daniela. Myös maagiset pääsi pienen odottelun jälkeen paikalle ja kasassa olikin somasti kaikki toimituksen tuurijuopot sekä naiset. Kokoonpano ei olisi voinut olla onnistuneempi, eikä kukaan tässä vaiheessa enää edes muistanut ylläpitoon muita kuuluvankaan. Joulujuhlan oma puuhamies P33RO oli estynyt saapumasta paikalle, ja niin kävi myös lähestulkoon jokaiselle, jota ei saatu uhkailtua, kiristettyä tai lahjottua mukaan. Huhupuheiden mukaan ircissä olisi yritetty myös käännyttää väkisin flunssaista TT-2k:ta - tuloksetta.

Osallistujamäärältään vähäisen juhlan yllättäjäksi osoittautui Peggle 2, jota kaikki kävivät innoissaan koittamassa. Eräät ottivat pelin enemmän tosissaan kuin toiset, eikä mutrunaamoilta saati onnen huudoilta säästytty. Promillemäärien noustessa väelle ei enää riittänyt edes Forza 5, vaan liikehdintä alkoi olla melkoisen levotonta makuuhuoneen suunnalla. Mistään irstailusta ei kuitenkaan ollut kyse, vaan kilpailevan laitevalmistajan tuotokset kiinnostivat äärettömästi, eritoten Resogunin muodossa. Talouden molemmat televisiot olivat ankaran kulutuksen alla, kun peliriippuvainen joukkio yritti parhaansa mukaan lieventää vieroitusoireitaan.

Ylläpidon edustajien patoutumien pikkuhiljaa päästessä valloilleen, päätettiin raivokkaita tunteita purkaa Tekken 6:ssa tovereille turpasaunaa jakaen. Juhlapaikassa tyypillinen traditio, jossa vain harva säästyy mustelmilta. Kuten tavallista, ei tämä kuitenkaan riittänyt, vaan otimme suunnan läheiseen anniskeluravintolaan. Tanssilattialla antauduimme intensiiviseen taisteluun kyseisen diskoteekin herruudesta, eikä Flashdancesta tuttuja liikkeitä säästelty.

Ilta ei suinkaan päättynyt voittoon, vaan uhkaavaan pilkkuun, ja ahkera juhlaseurue suuntasikin kukin kiltisti omiin koteihinsa viereisen kebab-ravintolan kautta. Tiettävästi kenenkään päänahkaa ei seuraavana aamuna kiristänyt ja huhupuheiden mukaan siveysvyöt ovat pysyneet visusti kiinni. Sivullisia uhreja kertyi vain neljä kappaletta, jos mukaan voi laskea ne kaksi neiti-ihmistä, jotka oman etunsa vastaisesti eivät lähteneet komean maagisedän matkaan. Kaikki sujui siis odotettua paremmin ja leppoisien juhlien jälkeen voi hyvillä mielin suunnata kohti uutta vuotta ja uusia pettymyksiä.

Galleria: 

Kommentit

Teillä kannattais olla ns. farmi mistä nostaa tuuraajia jos/kun ylläpidon oma sakki ei pääse mestoille. Nim. vajaa nelikymppinen, entinen ammattibilettäjä. :)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi