Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

KonsoliFINillä on ollut ennätyksellinen syyskuu. Sivustollamme on julkaistu viime kuun aikana hulppea määrä sisältöä peli- ja laitearvosteluista retromuisteloihin sekä artikkeleihin. Kuultiinpa kuun alkupuolella myös KonsoliFIN Podcastin viimeinen jakso ikinä!

Tarkista kattava listaus alta ja bongaa sieltä omat suosikkisi. Tästä määrästä kehtaa olla ylpeä!

Peliarvostelut

ReCore - Microsoftin suuri satsaus on Mega Manin isän ja Metroid Prime -kehittäjien työstämä toimintaseikkailu. Miltä peli vaikutti Xbox Onella?

Worms W.M.D - Matosota on täällä taas, eikä perusperiaate ole paljoa muuttunut. Onneksi mukana on myös uusia tuulia, joten peliä ei voi täydeksi kierrätykseksi kutsua.

World of Warcraft: Legion - Blizzardin World of Warcraft sai jo kuudennen lisäosansa. Uutta ovat muun muassa korkeampi tasokatto, upouudet alueet ja sekä demoninmetsästäjä hahmoluokka.

Forza Horizon 3 - Forza Horizonin kolmas sinfonia suuntaa Australian yllättävän monipuolisiin maisemiin. Myös kustomointi on saanut parannuksia entuudestaan, kuten arvostelu kertookin.

Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas - Mikäli miellät itsesi Zelda-pelien ystäväsiksi, on suomalainen Oceanhorn kuin pakko-ostos.

Metroid Prime: Federation Force - Nintendon Metroid Prime -sarja jatkuu kotikonsoliseikkailujen jälkeen toiminnallisempana 3DS-rymistelynä. Meno on suunniteltu selkeästi enemmän moninpeliin soveltuvaksi.

The Final Station - Junasimulaattori, räiskintä ja seikkailu yhdessä ja samassa paketissa. Voiko jokin mennä pieleen? Arvostelu paljastaa, että monikin.

Pure Chess - Shakkia voi pelata sujuvasti niin fyysisellä kuin digitaalisellakin pelilaudalla. Suositeltavaa se on etenkin tämän pelin parissa, sillä kyseessä on varsin laadukas teos.

Dirt Rally - Codemastersin uusin kaahailu saa arvostelussaan kehuja muun muassa ajettavuudestaan, ajorytmistään ja ruudunpäivityksestä. Noin muutamia asioita mainiten. Tsekkaa muut kehut arviosta.

Hyper Light Drifter - Vähän uutta ja vähän vanhaa. Siinä resepti varsin mallikkaaseen toimintaroolipeliin, jota kehtaa suositella.

Deus Ex: Mankind Divided - Intensiivinen scifitrippi vie pelaajansa tulevaisuuteen, jossa kansa on jakaantunut kahtia ihmisen keinotekoisen parantelun vuoksi. Arvostelussa teos sai viisi tähteä, lue linkin takaa syyt miksi.

Hearthstone: One Night in Karazhan - Blizzardin virtuaalisen korttipelin uusin laajennus tuo tukun uudistuksia, mutta jättää suuhun hieman mielikuvituksettoman jälkimaun.

No Man's Sky - Kauan odotettu Hello Gamesin jumalpeli saapui markkinoille, mutta ei räjäyttänytkään pelaajien mieliä luvatulla tavalla. Mutta miksi, miten, kuinka? Tarkista asia arvostelun kautta.

Moster Hunter Generations - Hirviönmetsästykseen keskittyvä sarja kerää parhaat palansa uusimpaan 3DS-osaansa. Luvassa on vähemmän juonta, mutta sitäkin enemmän toimintaa sekä pelityylejä.

Disney Art Academy - Oletko aina halunnut oppia piirtämään Disneyn hahmoja kuin ammattilainen? Lähemmäs tätä unelmaasi voit päästä 3DS:n tuoreella nimikkeellä.

Assetto Corsa - PC:llä, Xbox Onella ja PlayStation 4:llä kaahannut Assetto Corsa ottaa itsensä vakavasti. Tarjolla on autenttiseen ajotuntumaan panostava kaahailu.

Laitearvostelut

Pokémon Go Plus -ranneke - Pokémon Go -ilmiö toi pelin lisäksi lisälaitteen, joka auttaa taisteluturrikoiden keräämisessä. Miia otti Pokémon Go Plus -rannekkeen testiin ja totesi sen olevan mainio repuntäyttäjä.

HP Omen -pelikannettava - Miten HP:n Omen-pelikannettava pyörii tositoimissa? Arvion mukaan varsin hyvin, sillä kyseessä on pieni ja kevyt tehopakkaus.

 

Artikkelit

Jos kerran on pakko, niin remasteroikaa edes nämä seitsemän peliä - Toimitus pohti pelejä, jotka haluaisimme nähdä paranneltuna nykykonsoleilla. Ehdotuksiksi valikoitui varsin kasa varsin erilaisia pelejä.

Ennakossa: We Happy Few - Vaihtoehtoisessa Englannissa pysytään onnellisena pillerien avulla. Oliko ilme onnellinen myös ennakkotestin jälkeen?

Black Ops 3 ja viimeisten karttapakettien tuomio - Black Ops 3:n viimeiset kartat päätyivät suurennuslasin alle.

Pois mukavuusalueelta: Pelivinkit syyskuulle 2016 - Mitä pelejä syyskuussa kannatti napata parempaan talteen, sen kertoo tämä artikkeli.

Retromuistelot

Amiga 500 - Commodore Amiga 500 on varmasti monen peliharrastajan ensiaskel pelien niin kuin tietokoneiden maailmaan. Tässä on tarina yhden pelaajan ensimetreistä.

Eternal Darkness: Sanity's Requiem - GameCube-konsoli tarjosi monen tasoloikan ja toimintapelin lisäksi myös psykologista kauhua Eternal Darknessin muodossa. Lue seikkailusta, joka voi muuttaa myös sinun yölliset vessakäyntisi.

Podcast

KonsoliFIN Podcast 172: Meitä ei viedä jalat edellä - Jyri, Antti-Jussi, Jani ja Markus kerääntyivät keskustelemaan podcast-nuotion ympärille, vielä viimeisen kerran. Kuuntele kuitenkin jakso loppuun asti, mikäli haluat positiivisia merkkejä jatkosta.

Videomateriaalia

Iskujoukkomme kävi testaamassa odotettua PlayStation VR:ää. Ja tältä se sitten näytti!

Striimit

Striimejä on eetteriin saatu monia ja taas monia tunteja. Ohessa on mainittu niistä vain osa, löydä loput Videot-sivultamme tai KonsoliFINin Youtube-kanavalta.

Käyttäjäarvostelut

Myös käyttäjäarvosteluja on tässä kuussa saatu kolme kappaletta, kirjoittajanaan JTahti. Muista, että myös sinä voit naputtaa omat arviosi kaikkien luettavaksi. Tearaway Unfolded, Gravity Rush, Gone Home.

Kirjaudu kommentoidaksesi