Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Ylläpito esittäytyy: Gimble, JayAr, Linque, SOJ

Gimble

Milloin aloitit pelaamisen?
80-luvun alussa markkinoille tulivat elektroniikkapelit ja jossain kohtaa sain syntymäpäivälahjaksi Space Shuttle -nimisen huippupelin. Paljon niitä sitten pelattiinkin, omia ja kavereiden. Myöhemmin tuli tietokoneet ja harrastuis jatkui sillä osastolla, mm. kaverin VIC-20 tietokoneen Omega Race -peli teki aikoinaan suuren vaikutuksen. Myöhemmin joulupukki toi lahjaksi C64 tietokoneen jonka myötä harrastus sai aivan uudet ulottuvuudet.

Mimmonen pelaaja olet?
Mieligenret on shooterit, strategia ja autopelit. Viihdyn suurimman osan peliajasta moninpelien puolella ja puhun yleensä mikkiin enemmän ja vähemmän aiheeseen liittyviä asioita pelaamisen lomassa aina kun juttukavereita vaan löytyy.

Kuinka kuulit ensimmäisen kerran KonsoliFINistä?
En kuullut siitä mistään, sivusto osui Hotbot nimisen hakukoneen haaviin vuosituhannen vaihteen paikkeilla kun etsin tietoa Dreamcast konsolista ja peleistä. Rekisteröidyin myöhemmin ja siitä lähtien täällä ollut seuraamassa ja kirjottelemassa foorumeille. Varsinkin Xbox-konsolin julkaisun jälkeen aloin viihtymään foorumeilla melko aktiivisesti.

Paras muisto KonsoliFIN-ajoilta?
Kun vuonna 2003 paljon ennen mitään Xbox Livejä saimme sovittua foorumeilla ensimmäiset Halo 1 -nettipelit toisten käyttäjien kanssa Gamespy tunnel nimistä PC-ohjelmaa apuna käyttäen. Myöhemmin seurasi Ghost Recon -sessiot ja siitä se konsoli-nettipelivillitys sitten lähtikin.

Miten päädyit KonsoliFINin ylläpitoon/toimitukseen?
Toimin aiemmin joitain vuosia Livegamers-sivuston ylläpidossa ja niiltäkin ajoilta on paljon lämpimiä peliaiheisia ja muitakin muistoja. Kuitenkin myöhemmin kun kiinnostus PS3-pelaamista kohtaan kasvoi, tuntui luontevalta vaihtaa hääräämään KonsoliFINin pariin kun kerta tilaisuus siihen suotiin.

Mitä teet KonsoliFINissä?
Mitä millonkin ja moderointia, joskus harvoin saatan kirjottaa jonkin arvion. Toivottavasti jatkossa myös turneiden/liigojen parissa tulee myöskin touhuttua kun tuo moninpelaaminen on erityisesti sydäntä lähellä.

KonsoliFINin tavoitteena on panostaa myös tulevaisuudessa turnaustoimintaan.

Viimeisin peli, jonka pelasit läpi?
Alien vs Predator.

Mitä pelejä odotat tällä hetkellä?
RUSE, Socom 4, Gran Turismo 5.

Terveisiä KonsoliFINin käyttäjille?
Kiitoksia peliseurasta nettipeleissä, näin etukäteen myös jo niille joiden seurassa en ole vielä pelannut. Tsemppiä myös foorumikirjoitteluun ja muistakaa jeesailla foorumitovereita ongelmatilanteissa ja muutenkin, sitä erityisesti arvostetaan.

JayAr

Milloin aloitit pelaamisen?
Aloitin pelaamisen noin alakouluikäisenä. Spectravideo 328 ja Vic-20 olivat avaimet onneen. Konsolipelaamisen aloitin 2003.

Kuinka kuulit ensimmäisen kerran KonsoliFINistä?
Muistaakseni vuonna 2004 Cubase69:n (ylläpitäjä KFIN) Live-tilin kommenttirivillä luki: KonsoliFIN.net. Jäseneksi liityin paljon myöhemmin, olin aktiivinen livegamersissa.

Miten päädyit KonsoliFINin ylläpitoon/toimitukseen?
Järjestin epävirallisen CoD-turnauksen KFIN:ssä. Kesken turnauksen XShava kutsui minut ylläpitäjäksi erääseen projektiin liittyen. Suosittelijani taisi olla Jryi. Kiitokset luottamuksesta herroille.

Mistä moinen nimimerkki?
JayAr tulee nimikirjaimistani. Pelasin JayArFIN nimellä vuosia livessä. PSN:ään siirryttyäni halusin mahdollisimman lyhyen ja helposti muistettavan iskevän nimen. Kyy oli varattu, Ahma ei.

Mitä teet KonsoliFINissä?
Minun pitäisi toimia osiossa, joka aukaistaan jossain vaiheessa. Olen pyörittänyt muutaman CoD-turnauksen. Luen erikoisesti minua kiinnostavia keskusteluja ja autan ylläpidossa/moderoinnissa mahdollisuuksieni mukaan.

KonsoliFIN Perheet pyrkii tuomaan vanhemmat ja lapset yhteisen harrastuksen äärelle.

Mitä teet "oikeassa elämässä"?
Toimin opettajana. Lumilautailen, katson elokuvia ja tv-sarjoja. Luen ja vietän aikaani perheeni ja koirani kanssa.

Paras muisto KonsoliFIN-ajoilta?
Ensimmäinen vetämäni CoD4-Pelimies turnaus ja siitä saamani palaute. Myös joiden blogieni kirjoittaminen on ollut mukavaa.

Pahin muisto KonsoliFIN-ajoilta?
Ei oikeastaan ole pahoja muistoja.

Paras muisto yleensäkin pelaamisesta?
Savuava Battlerifle & Halo 2 online. Tikip, Cubase, Jipuli, Daywalker, Kabanossi ja Porin veljesten kanssa pelatut yli yön kestäneet Big Team Battle-taistelut whineäviä jenkkejä vastaan. Mukana oli myös kymmenittäin muita livettäjiä. Te partyissä aamuyön tunteina olleet, kiitos teille kaikille mukavista hetkistä. Myös GR-, ja GRAW-sarjasta on erikoisen lämpimiä muistoja. Nykyisellään CoD:WaW ja MW2:Missions-turnausten voitto lämmitti wanhuksen sydäntä kun minunhan kuuluisi jo pelata veteraanisarjassa.

Pahin muisto yleensäkin pelaamisesta?
Huijaaminen. Varmaan kaikki Halo 2 -veteraanit voivat tuohon yhtyä. Huono jenkkihosti Halossa kirkuvia ja cheattaavia helium-jenkkejä vastaan = meltdown pelihuoneessa.

Viimeisin peli, jonka pelasit läpi?
Pelaan miltei yksinomaan onlinessa. Yksinpeleistä Fallout 3.

Mitä odotat tällä hetkellä?
Fallout: New Vegas, CoD: Black Ops, Kane & Lynch 2: Dog Days

Mitä muuttaisit KonsoliFINissä?
Toivomani online-puoleen liittyvä projekti on valmistumassa hyvää vauhtia. Lisäksi ehkä kilpailullisesta pelaamisesta kiinnostuneille klaaneille alueet joilla voisi keskustella toisten klaanien tekemisistä, tiedottaa omista tapahtumista ja esim. julkaista pelivideoita yms.

Kuka vetää pisimmän korren, Wii, Kala vai PS3?
Entisenä XO-miehenä sanoisin silti PS3. Pelaaminen, elokuvat, nettiselain ja tallentava digiboksi samassa paketissa. Wii on tulossa tyttärelleni.

Terveisiä KonsoliFINin käyttäjille?
Tehdään yhdessä hienosta keskustelualueesta vielä parempi. Suvaitsevaisuus ja toisten erilaisuuden ymmärtäminen ja sen hyväksyminen ovat mielestäni siinä avainasemassa. Loppujen lopuksi meitä kaikkia yhdistää yhteinen harrastus, alusta on sivuseikka. Tämä on vain peliä pojat.

Linque

Milloin aloitit pelaamisen?
Ehkä viisivuotiaana. Silloin kun en enää jaksanut katsella veljen surkeita Mario-suorituksia ja vein kapulan siltä.

Mimmonen pelaaja olet?
Moninpelaaja. Pelaaminen on veressä ja tämän herran saa yllytettyä mukaan mihin tahansa kilpailuun. Aikanaan pelasin FPS-pelejä ehkä vähän liiankin tosissani PC:llä. Nykyään kuitenkin hc-pelailua ennemmin olen säyseä Singstar-sankari, jonka mielestä Professor Laytonit ovat parhautta. Silti, kaikki Mario Partysta QWDM:ään kelpaa jos haaste on sopiva.

Mistä moinen nimimerkki?
Eipä toi ihan mahtavan vaikea oo arvata, se pieni vihreä hattupää on syyllinen tähän. Tietysti nikkiä on vuosien varrella pitänyt vähän tyylitellä.

Paras muisto yleensäkin pelaamisesta?
Kilpailuvoitot ovat kaikki hyvin mielessä. Paras muisto on ehkä kuitenkin ekan Professor Laytonin pelailu yhden kivan kanssa.

Mieleenpainuvin hetki KonsoliFIN-ajoilta?
Ylläpidon NHL08-turnauksen voittaminen, finaalissa totaalisina altavastaajina HuHu ViNun kanssa kaadoimme kovat änärikonkarit Paavin ja ULVIn. Mentiin kuin varkain 2-0 johtoon ja kilpikonnapuolustus päälle. ULVI on yhä katkera.

Syytä Paavin ja ULVIn tappioon voi hakea pelaajien käsistä. Liukkaat tatit jne...

Kuinka tutustuit KonsoliFINiin? Miten päädyit ylläpitoon?
Löysin KonsoliFINiin alunperin ihan saitin alkuaikoina 2001 keskustelupalstalle kirjoittelemaan. Meni seitsemän vuotta ennen kuin hankkiuduin aidan toiselle puolelle kirjoittamaan muutamat arvostelut ja puuhastelemaan taustalle. Arvosteluja rustailin aikoinaan myös erääseen lehteen.

Mitä muuttaisit KonsoliFINissä?
Enemmän kilpailuja käyttäjille, enemmän arvosteluita, enemmän kaikkea. Maailmaa mullistava oma osio ladattavalle sisällölle. Ylläpito on loistoporukkaa, siltä osalta ei tarvitse muuttaa yhtään mitään.

Mitä teet KonsoliFINissä?
Pääosin taustatyötä, kun ei tuota aikaa ole oikein arvostelukappaleiden pelailulle. Yrityssuhdetoimintaa, oikolukua, kilpailujuttuja ja vastaavaa.

Mitä teet "oikeassa elämässä"?
Haahuilen pitkin Helsingin katuja, työskentelen talousmaailmassa ja opiskelen lääketieteellistä teknologiaa.

Viimeisin peli, jonka pelasit läpi?
Red Dead Redemption. Oli se hyvä, vaikka vannoin että GTA Vice City on vika sarjan peli jonka pelaan. Ihan GTA:han tuo kuitenkin on.

Mitä odotat tällä hetkellä?
Nähdä onko Movesta johonkin.

Kuka vetää pisimmän korren?
PS3. Ja ULVI jos se saa joskus haluamansa revanssin.

Terveisiä KonsoliFIN-käyttäjille?
Meillä on ihan uskomattoman tasokas foorumi. Kiitos teille!

SOJ

Milloin aloitit pelaamisen?
Pelaaminen alkoi 90-luvun alkupuoliskolla aluksi vierestä veljen seikkailuita seuraten. Kun kapula alkoi pysyä omassa kädessä, tuli aloitettua näihin päiviin asti jatkunut SNESin tahkoaminen. Peliura alkoi ehkä parhaalla mahdollisella tavalla: Super Mario Worldin maailmassa pomppien.

Kuinka kuulit ensimmäisen kerran KonsoliFINistä?
Ensimmäisen kerran päädyin PS2FIN-sivustolle kaverin opastamana vuosituhannen alussa, kun etsimme tietoa peleistä ja neuvoja hankaliin kohtiin. Aktiivisemmin KonsoliFINissä aloin pyöriä vasta, kun hyppäsin pc-pelaamisesta takaisin konsoleille GameCuben hankittuani.

Miten päädyit KonsoliFINin ylläpitoon/toimitukseen?
Aloin miettiä mahdollisuutta, kun havaitsin, että NintendoFINin puolella oli ollut jo pidempään selvästi muita alueita hiljaisempaa. Pidän kirjoittamisesta, ja uskoin tekstini olevan sen verran kelvollista, että rohkenin kokeilla onneani. Otin suoraan yhteyttä XShavaan, jolle kerroin halukkuudestani auttaa NintendoFINin sisällöntuottamisessa, ja kirjoitin kylkeen "työnäytteenä" esimerkkiuutisen. Hakemus meni läpi, ja minut toivotettiin tervetulleeksi ylläpitoporukkaan.

Mistä moinen nimimerkki?
Akronyymi sanoista "Son Of Jogurt" (heh, eikös sitä kirjoitetakaan jiillä?) Tarina nimen takana jääköön kertomatta.

Mitä teet KonsoliFINissä?
Pääasiassa kirjoitan NintendoFINiin uutisia, ja mahdollisuuksien mukaan yritän saada aikaiseksi myös peliarvosteluita. Toki myös kaikenlaiseen toimintaan "kulissien takana" osallistun tarpeen vaatiessa.

TaskuFIN paloiteltiin ja syötettiin PlayStationFINille ja NintendoFINille kesällä 2006.


Mitä teet "oikeassa elämässä"?
Tällä hetkellä suoritan varusmiespalvelusta Riihimäellä elektronisen sodankäynnin linjalla. Inttivuoden jälkeen aloitan opiskelut joko TKK:lla teknillisen fysiikan tai Helsingin yliopistossa fysiikan parissa.

Paras muisto KonsoliFIN-ajoilta?
Ensimmäisen uutisen julkaiseminen. Omaa tekstiä, kaikkien luettavissa - ja näin hienolla sivustolla. Samanlaiset tunnelmat olivat myös ensimmäistä peliarvostelua julkaistessa. Pahin muisto KonsoliFIN-ajoilta? Pahimmat muistot liittyvät varmaankin omaan saamattomuuteen. Välillä on käynyt kovin stressaavaksi, kun peliarvostelun tai muiden tekstien julkaiseminen venyy muun elämän kiireiden takia. Loppupeleissä täytyy kuitenkin muistaa, että kyseessä on vapaa-ajan harrastus, ja toimia sen mukaisesti.

Paras muisto yleensäkin pelaamisesta?
Yksittäistä tapausta ei nouse ylitse muiden, mutta parhaimmat muistot liittyvät kavereiden kanssa saman television ääressä pelaamiseen - siihen huuteluun, vahingoniloon, onnistumisiin ja pettymyksiin.

Viimeisin peli, jonka pelasit läpi?
New Super Mario Bros. DS:llä.

Mitä odotat tällä hetkellä?
Vielä en ole ehtinyt Super Mario Galaxy 2:ta aloittamaan. Sitä hetkeä, että pystyn panostamaan peliin sen ansaitsemalla tavalla, olen odottanut ja odotan yhä kieli pitkällä!

Mitä muuttaisit KonsoliFINissä?
Ladattavien pelien arvosteluiden julkaisemisen. Artikkelipuolelta arvosteluiden alle omaan muottiinsa.

Kuka vetää pisimmän korren, Wii, Kala vai PS3?
Itseltäni löytyy kyseisistä laitteista vain Wii, minkä takia en mene sanomaan mitään suuntaan tai toiseen. Taino, pelailtua on tullut kyllä kaikilla konsoleilla, ja ehkä vain yhden omistaminen kertoo osaltaan pisimmän korren vetäneestä.

Terveisiä KonsoliFINin käyttäjille?
Kymmenessä vuodessa KonsoliFINistä on kehittynyt valtavan hieno yhteisö. Antakaa palautetta, kehitysideoita ja osallistukaa toimintaan. Odotan innolla, mitä saamme aikaan seuraavan kymmenen vuoden aikana.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi