Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

EA Sportsilta kahdeksan peliä kehitteillä Wiille

EA Sportsin johtaja Peter Moore kertoi uudessa blogissaan yhtiöllään olevan kahdeksan peliä kehitteillä Wiille. Yksi peleistä saattaa olla täysin uusi nimike, joka on pelisarjoistaan tutulle yhtiölle harvinaisempaa herkkua.

Syyksi tulevien Wii-pelien runsaalle määrälle Moore kertoi Nintendon konsolin maailmanlaajuisen menestyksen. Lisäksi yhtiö havittelee julkaisujensa ostajiksi pelaajia, joilla ei tarvitse olla kokemusta tavallisen padiohjaimen käytöstä - tai yleensäkään kokemusta pelaamisesta.

Galleria: 

Kommentit

Olis ees 1/4 noista oikeesti hyviä niin vois olla jo tyytyväinen. Boom Blox nyt varmaan ainakin on kelpo peli.. ja Facebreakeria odotan kanssa ihan innolla, saa nähä mitä siitä tulee.

Edit: Eikun niin tossa puhuttiin vaan Sportsista. No sieltä ei Bloxia ole tulossa kyllä, mutta toivottavasti sitten jotain muuta hyvää.

NhlNhlNhlNhlNhl

Varmaankin joku Baseball 20XX-sarjan aloittaja. Ainakin se täsmäisi kaikin puolin tuntomerkkeihin. Totta kai suurena unelmana olisi saada mäkihyppypeli, sillä mikä voisi olla hienompaa kuin jesarilla Wiimote ja Nunchaku jalkoihin kiinni ja ponnistus. Eiku... ;o

Hyvä Baseball peli olisi mainio asia Wiille, se saisi meikäläisenkin kauppaan. Jos Wiimote johonkin urheilulajiin sopii niin se on juuri BB. Jooseppi hinkuu lätkää sitkeästi mutta motella lämärin vetäminen on epärealistinen systeemi, en osaa kuvitella että tuota ikinä saataisiin järkevästi yhdistettyä ohjaimeen. Aika näyttää tietenkin. Mutta tekisivät nyt sen kunnon BB pelin, Triple Play Baseballin jälkeen on ollut sillä rintamalla liian hiljaista.

Ai niin kuin padilla lämärin vetääminen on sitten realistisempaa? Ei tietty tule olemaan helppoa saada motella toimivaa systeemiä, mutta varmasti onnistuu mielikuvituksella ja tekemisellä. Kaikki on mahdollista fiksulle.

Lätkä on liian nopeatempoinen peli pointterilla ohjattavaksi. Tai sitten se ei ole enää lätkäpeli...

Kissatappelu ja härkätaistelu olisivat kovia.

Lätkäpeli jonka mukana tulee 20cm pitkä muotti jonka toiseen päähän nuntsa ja toiseen mote. Sit saa päättää kumman kätinen on (eli asetetaanko nuntsa ja mote kummin päin eli kumpi ylös ja kumpi alas). Liiketunnistus sitten vaan simuloi liikkeitä niinkuin oikeastikkin.

Siinä mote+nuntcha-yhdistelmässä on melkoisesti nappeja joita voi painaa. Ehkä kaikkien sijoittelu ei ole optimaalinen, mutta uskoisi toimivia kombinaatioitakin löytämään. Ei mun mielestä se että kontrollina käytetään mote+nuntcha-yhdistelmää ole pakko tarkoittaa että ohjaus tapahtuu pointterilla. Löytyy niitä muitakin keinoja noita laitteita.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi