Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Pleikkareille ja Xboxeille pian sama valmistaja?

DigiTimes raportoi Asustekin tehneen sopimuksen Xbox 360 -konsoleiden valmistamisesta omistamissaan Pegatronin ja Unihanin tuotantolaitoksissa Kiinassa. Tavoitteena on valmistaa 500 000 konsolia kuukaudessa.

Aikaisemmin taiwanilainen Wistron luopui Xbox 360 -tuotannosta liian pieneksi jääneen voittomarginaalin vuoksi. Suurin Xbox 360 -valmistaja on edelleen Singaporelainen Flextronics International.

Pegatron ja Unihan valmistavat myös PlayStation 3 -konsoleita Sonylle.

Galleria: 

Kommentit

Hienoa, että myös PS3-pelaajat pääsevät jatkossa nauttimaan tutuksi tulleesta laadusta, joka kumpuaa samoilta tuotantolinjalta joilla valmistetaan myös maailman luotettavimmat pelikonsolit, Xbox 360 -varmuusvälineet!

http://kotaku.com/343235/gates-360-to-be-the-most-reliable-console-avail...

"to be" eli joskus tulevaisuudessa luotettavimmat...

Tulevaisuus on nyt.

:D

Sama putiikki puskee ulos myös Nintendon laatikoita.

Voi voi, jos tunnen Asuksen "laadun" oikein niin RROD:n saavia bokseja tulee tulemaan vastaan PALJON enemmän, kun tuotantoa siirtyy Auskselle.

Iselä kävi niin että Ausksen emolevystä ovat MOLEMMAT S-ATA liittimet tavalisessa käytössä, toisen sain korjattua, toisen en. Aika naurettavaa että liittimen muoviosa irtoaa kun piuhan vetää hellävaraisesti irti.

Niistä liittimistä pidetään kiinni piuhoja irroitellessa. Luulis sen tyhmemmänkin ymmärtävän, ettei ne juuri kestä vetoa muuten. Asus taitaa toimia sopimusvalmistaja mm. suurelle osalle kannettavia tietokoneita toimittaville yritykselle, mm. Applelle ja HP:lle.

Ihan nice to know -uutinen, mutta eipä sillä kuluttajalle juuri väliä ole missä ne laitteet valmistetaan.

Juu ei kyllä ASUS mikään luotettavin valmistaja ole, ainakaan tietokonekomponenteissa...

Olen melkein aina käyttänyt ASUS:n komponentteja koneissani ja täydellisesti ovat toimineet aina tähän päivään saakka joten ainakaan minulla ei ole valittamista.

Kertaakaan ei ole Asuksen osat mulla hajonneet tietsikoissa. Porukoilla vaan tuntuu olevan yleinen mielikuva heti, jos omalle kohdalle on joskus yksittäinen rikkinäinen kappale osunut; "ne on kaikki ihan huonoja". :)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi