Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Kotimainen FPS PlayStation 3 - ja Xbox 360 -konsoleille

Viime kesänä alan veteraanien perustama Radar Group on julkistanut ensimmäiset pelinsä, joista Xbox 360:lle ja PC:lle saapuva Prey 2 lipesi julkisuuteen jo eilen.

Ainakin sinivalkoisten lasien takaa katsottuna mielenkiintoisin projekti on kuitenkin PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja PC:lle joskus tulevaisuudessa julkaistava Earth No More -FPS-peli, jota kehittää suomalainen Recoil Games.

Yksinäisen sankarin sijaan Earth No Moressa on joukko hahmoja, joiden pitää oppia toimimaan yhdessä, kun vastassa on kaiken ympäristön tuhoava uhka. Yhdysvaltain turvallisuusministeriön palveluksessa toimiva kemikaalisten aseiden asiantuntija Will Foster on ensimmäisenä paikalla tutkimassa Washingtonissa tapahtunutta kaasuhyökkäystä, vain huomatakseen että se on pelkkä peitetoimi vielä suuremmalle uhalle.

Toinen nyt julkitulleista peleistä on Incarnate, jossa pelaajan hahmona on Thomas Ludlow, jonka salainen organisaatio värvää vangitsemaan historian pahamaineisempien ihmisten uudelleen syntyneet sielut. Hahmon takaa kuvattua peliä kehitetään PS3:lle, Xbox 360:lle ja PC:lle.

Galleria: 

Kommentit

Mist suomalaiset aina repii noit loistavii englantilaisii nimii :D:D "Will Foster" ...
Milloin tulee peli missä ei pelata amerikkalaisilla vaan niitä vastaan??

Mikäs tossa nimessä oli vikana?
Ja veikkaan ettei kannata alkaa edes tekemään pelejä jossa taistellaan amerikkalaisia vastaan, jos meinaa paikallisille markkinoille tähdätä. Tosin johonkin II MS-räiskintään olisi ollut tervetullut mahdollisuus pelata myös saksalaisten näkökulmasta kampanjaa.

Ihan hyvältä kuulostaa. Kunhan nyt vain saavat vielä tunnelman ja pelattavuuden laadun kuntoon niin tästä voi tulla hyväkin viritelmä.

"Mist suomalaiset aina repii noit loistavii englantilaisii nimii :D:D "Will Foster" ..."

Joo, oishan se siistiä jos yhdysvaltain turvallisuusministeriössä toimisi vaikkapa kemikaaliexpertti Jorma Pulkkinen :)

"Toinen nyt julkitulleista peleistä on Incarnate, jossa pelaajan hahmona on Thomas Ludlow, jonka salainen organisaatio värvää vangitsemaan historian pahamaineisempien ihmisten uudelleen syntyneet sielut."

Jaaha, Hitleriä ja Stalinia päästään jahtaamaan. :D

Siis tarkotin vaan sitä että esim. Will Foster kuulostaa vaan niiiin kahvitauolla repästyltä nimeltä.. :D Elekää ottako liian vakavasti. Tottakai kotimaista tuetaan!

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi