Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Uusin Dragon Ball Z burstaa konsoleille kuvakimaran

Namco Bandain aiemmin uutisoidusta Dragon Ball Z: Burst Limit -taistelupelistä on ilmestynyt iso tukku uusia kuvia.

Suositun anime-sarjan videopelit ovat myyneet päälle 11 miljoonan kappaleen verran yli kolmessa kymmenessä eri painoksessaan vuoden 2002 jälkeen. Uusin Atarin suojista julkaistava ja vauhdikkaaksi mainostettu lohikäärmevauhtimäiskintä ilmestyy Sonyn ja Microsoftin pääkonsoleille tämän vuoden aikana.

Galleria: 

Kommentit

manga-sarjan... ;)

On melko naurettavaa, että tämä peli sisältää vain 21 hahmoa ja 5 erilaista taistelukenttää, "juoni"-kuviotkin menevät vain Cell Sagaan asti. Perkele sarjahan menee takapakkia kun aikaisemmissa PS2-versiossa oli tyyliin jo 200 hahmoa (kaikki ne pienimmätkin sivuhahmot jostain nevöhöörd leffasta), runsaasti erilaisia taisteluympäristöjä ja juonikin käsitti kaiken. Siis aivan kaiken DB:n alusta DBZ:n loppuun ja leffatkin käsiteltiin.

Tahdon tahdon tahdon!

samaa paskaa eri paketissa nämä pelit on naurettavaa rahastusta odottakaa edes että on alennuksessa

Tässä mentiin tosiaan taaksepäin. Budokai Tenkaichi 3:ssa oli järjetön määrä materiaalia, todella hyväksi hiottu taistelujärjestelmä(Tässä se on tehty 'Tekken-tyyliseksi') ja grafiikat näyttivät yhtä hyviltä kuin tuossa Burstlimitissä.

:S

Kannattaa ostaa Budokai Tenkaichi 3.

Pelihän perustuu nyt tuohon Shin Budokai tyyliin joka on toimiva. Joku tykkää joku ei. Toivottavasti juoni seuraa sarjaa tosi tarkasti eli pelkässä friezan tappamisessa menee aika monta tuntia (frieza saga sisältää jo monta pienempää sagaa jossa menee jo tovi). Itse olen aika kova dbz fani joten odotukset ovat siis korkealla. Toivottavasti ei petä.

"On melko naurettavaa, että tämä peli sisältää vain 21 hahmoa ja 5 erilaista taistelukenttää, "juoni"-kuviotkin menevät vain Cell Sagaan asti."
Hmmm, mitä sitten blu-ray muut tilat tekevät jos on vain 21 hahmoa ja 5 kenttää? Kun kerran PS2 Budokai Tenkaichi 3 mahtuu 200 hahmoa...

PS. T4iZuuni kanssa samaa mieltä, saa nähdä minkälainen peli tulee. Toivottavasti tulee demo ennen myyntiä. :D

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi