Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Rainbow Six pistää ranttaliksi uusissa kuvissa

Ubisoft esittelee Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle huomenna julkaistavaa Rainbow Six Vegas 2:ta kopallisella tuoreita ruutukaappauksia.

Syntien kaupunkiin sijoittuvan taktisen tiimiräiskinnän toinen painos tarjoaa entistä kattavammat yhteistyö- ja moninpelitilat. Jatko-osassa pelihahmo kehittyy niin yksin- kuin moninpelinkin puolella. Halutessaan sankarilleen voi asettaa oman naamansa, mikäli omistaa Live Visionin tai PlayStation Eyen.

Rainbow Six Vegas 2:n PC-versio julkaistaan 11. huhtikuuta.

Galleria: 

Kommentit

Ainakin hyvinkään Anttilassa oli tätä jo hyllyssä myynnissä tänään PS3-puolella :)

Jaa huomennakos tämä vasta julkaistaankin? On ollut taas monenmoista tietoa liikkeellä ja epäluotettavien lähteiden vuoksi vaivauduin tänään turhan vuoksi kaupoille peliä etsimään. Mahtaako jostainpäin intterwebbiä löytyä paikkansa pitäviä julkaisupäivälistoja?

EDIT: Ahaa, Anttilaan en viitsinyt vääntäytyä kun ei lähikaupoista Prisma ja Citymarket löytynyt :)

EDIT 2: Niin ja tietysti jos hyllyynpanopolitiikka vaihtelee myymälöittäin, voi absoluuttisen totuuden esittävän päivämäärälistan laatiminen olla melko haastavaa... :P

Onks tän juoni suoraan yhteydessä ekaan osaan?

Pleikkarilla ainakin ilmestyi tänään. Satoa on jo niitetty :D

Onks tän juoni suoraan yhteydessä ekaan osaan? On.

Ubin antama virallinen julkaisupäivä on nähdäkseni perjantai, mutta sehän nyt on mahdotonta, joten tyydyin torstaihin.

Killzone 2:n jälkeen ei ole enää vähään aikaan mikään räiskintäpeli kuvillaan vakuuttamaan. Toivottavasti pelin julkaisupäivästä saataisiin jonkinmoinen vahvistus...

Alkuperäisen Vegasin joskus ostin, mutta peli ei lämmittänyt oikein missään suhteessa, vaan jäi omasta mielestä sinne tusinaräiskintöjen tasolle. Kakkososakin ollaan tehty niin nopiaan, että ihmettelen jos tämä pystyy jotain oikeasti käänteentekeviä uudistuksia tarjoamaan. Omalta kohdalta vähintään testaan jossain, ennen kun edes harkitsen ostamista. ;)

joo ei toi kyllä mitään "whooo" efektiä antanu kuvillaa. Ehkä jopa hitusen karumpi kuin cod4.

Silti tuli pieni himo kävästä ostaa :D jos käyn ni pakko kyllä ostaa kameraki ni saa lärvin hahmolle, jos sillä sais vaikka teinit säikytettyä pois servulta.

Eikös tuo "kasvonsiirto" ykkösosassa Boksilla toiminut niin, että se näkyy vaan omalla hahmolla? Eli muut pelaajat ei näe näitä muokattuja lärvejä ollenkaan? Näin muistelisin ainakin. Paavilla on varmaan tästä tietoa.

Oikea nimike saisi kyllä olla Rainbow Six Vegas 1.2. Vaikka sanonta kuuluukin, että miksi korjata jos ei ole rikki, niin silti vähän rahastuksen makua tuntuu olevan. Lisäksi ensisilmäyksellä boksin versio pyörii huonommin kuin edeltäjänsä. Pleikkari version pitäisi olla kuulemma vielä huonompi, jos arvosteluihin on uskominen.

Tänään tuli ostettua Boxillekin. Pari peliä netissä ja eka tuntuma on "todella kankea" COD4:n jälkeen. Ehkä tähän taas tottuu.

Ainoa mikä oikein harmitti oli se, että kun COD4n HC-modessa on tottunut, että luoti on todella tappava, niin tässä (vaikka piti olla juuri toisin) piti jurnuttaa tikkiä vihuun oikein huolella, ennen kuin se kaatui. Odotin tästä COD4:sta realistisempaa ja parempaa pelattavuudeltaan, mutta ensimmäisen kokeilun jälkeen taisin hieman jopa pettyä.

Mutta ei hutkita, ennen kuin on tutkittu kunnolla. Viikko pari pitää ensin pelata, ennen kuin voi kunnolla arvioida.

Sitten kun hinta tippuu 30 - 40 euron paikkeille, ostan heti.

60 euroa en viitsi maksaa pelistä, joka muutamia uudistuksia lukuun ottamatta aivan samanlainen kuin edellinen osa.

BTW, ensimmäinen osa vielä pelaamatta PS3:lla... Oon siinä ihmeen tornimaassa.

"Odotin tästä COD4:sta realistisempaa ja parempaa pelattavuudeltaan, mutta ensimmäisen kokeilun jälkeen taisin hieman jopa pettyä."

Kyllä CoD4:sta on vaikea lyödä pelattavuudessa. Itse sain oman kappaleeni kyseisestä pelistä tänään ja parin yksinpelin kentän jälkee jäi hyvä fiilis. Kyllä suosittelen kaikille joilla ykkösosa oli lähellä "pelisydäntä" :D

"Eikös tuo "kasvonsiirto" ykkösosassa Boksilla toiminut niin, että se näkyy vaan omalla hahmolla? Eli muut pelaajat ei näe näitä muokattuja lärvejä ollenkaan? Näin muistelisin ainakin. Paavilla on varmaan tästä tietoa."

kyllä sen oman hahmon lärvi näkyi kaikille.
tosin välillä saattoi joku bugi ilmetä jonka ansiosta ei näkynyt lainkaan tai sitten alkoi näkyä joskus matsin puolessa välissä.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi