Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Tuoreita kuvia uudesta Race Driverista

Codemasters julkaisi eilen tuoreen trailerin Race Driver: GRID -kaasuttelustaan. Samalla saatiin kourallinen uusia ruutukaappauksia. Trailerin voi katsastaa vaikkapa Gametrailersista.

Uusin Race Driver tarjoilee tuttuun tapaan tiukkaa kisailua useissa luokissa erilaisilla menopeleillä. Codemasters rummuttaa peliä myös Neon-pelimoottorin voimannäytteenä.

Race Driver: GRID saapunee kauppoihin alkukesästä.

Galleria: 

Kommentit

Peukut pystyyn ettei ajettavuus oo samaa kuraa ku DiRT!

ulkoisesti näyttää hienolta mutta ei parhaalta. ostoon ei mene mutta toivotaan että pelattava tulee olemaan.

innoissani rupesin traileria kattoon mutta ei kyllä vakuuttanut.. katsotaan sitten kun tulee kunnon pelikuvaa...

Ostoon menee varmasti, traileri näytti hyvältä ja screenshotit myös. Toivottavasti vähän realistisempi ajomallinnus mitä Dirtissä.

Kyllähän tuo toinen traileri (muistaakseni "Smashing Trailer" -nimellä) esitteli pelikuvaa. Tai siis ei niinkään että oltaisiin pelattu ja kuvattu auton takaa / sisäkuvasta (tai eräissä vaiheissa kyllä, sisäkuvasta siis), mutta tuo oli kuullema "actual gameplay footagea".

Todella hyvältä näytti ja paljon autoja radalla kerralla. Vielä tosi hyvät grafiikat ja autot hajos tosi hienosti, niin varmaan pakko-ostos ellei floppaa totaalisesti. GT5:een tätä ei voi kovin verrata, mutta ostan kyllä molemmat. :)

Ajettavuus tosiaan pitää olla parasta A-Luokkaa, muuten tämä peli jää hyllyyn. Toivottavasti siihen on panostettu, muutenhan näyttää ja kuulostaa erittäin hyvältä.

Ok grafiikka. Toivottavasti ovat oppineet jotain CMR Dirtistä.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi