Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Pari uutta GTA IV -radiokanavaa ja parikymmentä kuvaa

Rockstar pitää Grand Theft Auto IV:n pelikansan mielissä julkaisemalla vähän kerrassaan kuvia ja muuta mediaa pelistä.

Tällä kertaa liikkeelle on päästetty parikymmentä uutta kuvaa ja virallisille sivuille on lisätty näytteet kahdesta radiokanavasta, jotka voit kuunnella suoraan alla olevista linkeistä.

Grand Theft Auto IV julkaistaan PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle 29. huhtikuuta.

Galleria: 

Kommentit

HUHHUH! Vähän yli kuukausi vielä <3

ei oo kyllä mikään nätti peli :(. jos sitä joskus alesta tän pelin ostaa....

Jostain putkijuoksusta on helpompi tehdä graafisesti näyttävä, kun ei tarvitse mm. miettiä valtavan, avoimen pelimaailman piirtämistä ruudulle ja sen elävöittämiseksi tarvittavaa tekoälyä.

Kyllä tuo ihan tarpeeksi nätiltä näyttää, ottaen huomioon mitä kaikkea pelissä on mahdollista tehdä.

Joitain pelejä pelataan sen takia että ne on silmäkarkkia, toisia sen takia että ne ovat hyviä pelejä.
Kukin miettiköön kumpaan kategoriaan tämä kuuluu :)

Reilu kk enää <3

ite en taas osta tätä sen takia koska ei eroa paskaakaan vanhoista Grand Theft Auto:ista. Ei graafisesti eikä muutenkaa paitsi teköäly saattaa olla vähän parempi ja tieten ihmisä on enemmän ja autoja.

^^no sitten et varmaan edellisistäkään osista ole pitänyt, kun tuon haukut koska se ei eroa edellisistä mitenkään...

Mun silmissäni näyttää ihan tarpeeksi hyvältä. San Andreaksessa graffat ei häirinny yhtään paitsi piirtoetäisyys.. Aseet vaan näyttävät noissa kuvissa melko ala-asteen oppilaan tekemiltä puuaseilta... Mutta ei mua häiritse. Tulee ostettua XO tai PS3 kun tämä julkaistaan!

Tulee olemaa ihan piru kova peli. Niin graaffisesti kun muutenki pelillisesti. Kuvat harvoin antaa todellista kuvaa miltä peli näyttää.

Radio juttu piristi, mutta ketuttaa edelleen tämä ettei in-game screenejä tule.

Itse en oikein älyä Gta-pelien hienoutta. Mielestäni jokainen tehtävä on aina samanlainen (esim. San Andreas ja Vice City), eikä peleissä ollut juonta (ainakaan en huomannut). Ainut hauska näissä peleissä oli riehuminen kaduilla ja poliiseilta pakeneminen, mutta siihen kyllästyi kun oli aikansa pelleillyt. Vice Cityn pelasin melkein läpi, mutta San Andreasta en jaksanut muutamaa tehtävää pidemmälle. Kun olisivat tähän keksineet hyvän tarinan, monipuolisemmat tehtävät ja saaneet hyvän tunnelman niin olisin tyytyväinen. Kyllä tätä täytyy kuitenkin jossain kokeilla, jos vaikka olisikin tullut parannusta aikaisempiin osiin nähden.

ANTEEKSI MITÄ! (ylempi kommentti)
Siis GTA peleissä on videopelihistorian parhaimmat juonet.PISTE.

"ANTEEKSI MITÄ! (ylempi kommentti)
Siis GTA peleissä on videopelihistorian parhaimmat juonet.PISTE."
Take it easy kaveri. :)Hyvältä peli näyttää ja se on jo ennakkovarattuna.

PS. kuukausi ja vähän päälle vielä odotusta <3

no on sitä kyllä monta juonellisesti parempaa teosta mutta gta:t ovat aina toimineet mulle, pirun hauskoja.

nuo kaikki kuvat on muuten pirun suttusia aina! että kyllä se paremmalta se peli "luonnossa" näyttää...

Onpa helkutan kamalan näköinen. En millään suostu uskomaan että tuo peli käyttää konsolien tehoja niin paljon kuin voisi. Odottelen mitä The Getaway tarjoaa ennen kuin edes tähän kosken.

Varo karibu, kohta kaikki tulevat ja haukkuvat pystyyn.

Rumahan tuo on, mutta sepä ei olekkaan se syy, millä tämä peli itseään mainostaa.

Nyt ei kyllä ymmärrä tätä grafiikoiden mollaamista, ainoat hommat mitkä itselläni pistää silmiin, on aseet ja Nikon naama näyttää tuossa yhdessä kuvassa aika pirun oudolta ja suttuiselta, mutta muuten tämä on aivan loistavan näköinen peli !
Ei tietenkään mitään Drakea vastaavaa, mutta kumpikohan on vaikeampaa, tehdä putkijuoksu kauniiksi, vai valtava kaupunki täynnä elämää ilman lataustaukoja ?

Snigge katselehan vaikka tätä: http://www.konsolifin.net/ylli/upload/uutiset/ps2/1206115034_gtaiv_18.jpg

Et tosissasi voi väittää, että tuo on "aivan loistavan näköinen peli !".

E: Joo tuo on ihan hirvee tommone screeni vaa, joo pelikuva tulee olee paljo parempi!1

Kaikki screenit itse pelistä tuntuvat olevan jotenkin suttuisia ja mitä on lukenut previkoita niin itse peli kuulemma näyttää selvästi paremmalta.

Itseäni ei muutenkaan jaksa kiinnostaa se ovatko graffat tällaiset vai paremmat kun tällä on kuitenkin taattu sulava FPS. Pelaajalehden toimituksen testaajat oli ollu kaatosateessa keskellä Time Squarea ammuskelemassa RPG:llä ympäriinsä eikä FPS missään vaiheessa hirttänyt kiinni. Piirtoetäisyyskin on ilmeisesti aivan käsittämätön joten grafiikat eivät kyllä enää jaksa kiinnostaa.

Eine rumia ole, muttei mitään extraerityisen näyttäviäkään.

"Eine rumia ole, muttei mitään extraerityisen näyttäviäkään."

Mieluummin hyvä peli kuin kaunista kliinistä keskinkertaisuutta tyyliin GRAW esimerkiksi. Muutenkin näin laajan pelin on naurettavaa olettaa näyttävän Gears of Warilta, tässä kun on vähän enemmän tarjolla kuin se neljän tunnin yksinpeli tai kuusi putkea, miten sen sitten haluaakin laskea.

Ja onnea Getawayn/SR 2n odotteluun, tämä taktiikka toimi hyvin viime sukupolvessakin. Laatupelejä varmasti :P

Grafiikkaa moni tuntuu mollaavan eikä se nyt oo timanttia. Mutta, hyvä esimerkki on ku yks kaveri kehuu Fight Nightin graffoja taivaaseen, onhan se helppo saada sellaseen pelii hyvä grafiikka missä vain kaksi äijää heiluu kehässä. Todennäköisesti tästä pelistä tulee yksi myydyimmistä vähään aikaan.

RUMA?!?!?!?! niinkuin Oliver sanoi, yhdyn täysin hänen sanoihin. Älkää tuomitko peliä kuvien perusteella. Liikkeessä paljon paremman näköinen niinkuin kaikki pelit ovat. Tätä peliä on odotettu ja kauan=)))

Tääl oikeesti liikkuu ihme porukkaa... Eiks se nyt mee päähä et ei nykytekniikalla kohtuulliseen tilaan työnnettynä saada noin valtavaan peliin parempaa grafiikkaa. Sanoisin, että tuo on jo huippulaatua noin massiiviseen pelimaailmaan... Järki käteen hei.

Ensi viikolla tulossa uusi traileri.

"Snigge katselehan vaikka tätä: http://www.konsolifin.net/ylli/uplo...uutiset/ps2/1206115034_gtaiv_18.jpg

Et tosissasi voi väittää, että tuo on "aivan loistavan näköinen peli !".

E: Joo tuo on ihan hirvee tommone screeni vaa, joo pelikuva tulee olee paljo parempi!1"

Tämä kuvahan on täysin selkeästi SD-laatuista rendattua suttua. Toivonmukaan itse peli tukee 1080p grafiikoita. Kassellaan kunhan kouraan saadaan peli.

Ei hemmetti...Kyllä on ihmeellistä porukkaa liikkeellä. Peli näyttää todella hyvältä, ottaen huomioon pelin laajuus. GTA IV:n tyyliseen peliin on mahdotonta laittaa Crysiksen tasoista grafiikkaa.

Peli tulee olemaan todella laaja, jossa voi tehdä melkein mitä vain. Uusimmassa Pelaajassa on loistava juttu pelistä. Nostatti ainakin omat odotukset pilviin.

Ovatkohan nämä pelin mollaajat tyyppejä, joilla ei ole mahdollisuutta pelata tätä tjms.?

GTA-peleissä on aina ollut persoonallinen ulkonäkö. Vähän ehkä sarjakuvamainen.

Hahah, ei voi tosiaan ku nauraa porukoitten vikisemiselle tosta grafiikasta. Tähänkö ollaan tultu, että jos jossain pelissä ei ole jtn fakin viimeistä huutoa olevaa unreal90-engineä ja viimesen päälle olevia tekstuureja niin "ostan sitten alekorista"? Ettekö te muuta peleissä näe? Itse kakat nakkaan jostain putkijuoksu CoDista tai Crysiksestä vaikka kuinka kromiselta näyttäisivät (silti molemmat pelattu tehokoneella läpi). Voin taata ja alleviivata, että ainakaan henk. koht. esim. em. (lyhenteet kunniaan) pelit eivät tule tarjoamaan murto-osaakaan siitä mitä GTA IV.

Käyn saletisti ostamassa heti julkkarissa. Tästä tulee vuosikymmenen kovin peli, mark my words. Miettikääpä sitä miltä äärimmäisen elävän näköiseksi tehty kaupunki näyttää auringonlaskun aikaan helikopterilla korkealla lennettäessä piirtoetäisyyden ollessa valtava.

"Radio juttu piristi, mutta ketuttaa edelleen tämä ettei in-game screenejä tule."

Et ole muuta nähnytkään tuosta pelistä kuin in-game kuvaa, etkä koskaan tule muuta näkemäänkään.

imekää röhmyäni valittajat eihän aikasemmissakaan GTA peleissä ole ollut grafiikat kohillaan nyt kerrankin on. ostan pelin samantien kun ilmestyy enkä liiku kotoani puoleen vuoteen!!!!

Onhan tuo aika karun näköinen, mutta mitäs sitten. Odotetaan nyt sen ilmestymistä ja nautitaan sitten itse pelistä.

"Hahah, ei voi tosiaan ku nauraa porukoitten vikisemiselle tosta grafiikasta. Tähänkö ollaan tultu, että jos jossain pelissä ei ole jtn fakin viimeistä huutoa olevaa unreal90-engineä ja viimesen päälle olevia tekstuureja niin "ostan sitten alekorista"? Ettekö te muuta peleissä näe? Itse kakat nakkaan jostain putkijuoksu CoDista tai Crysiksestä vaikka kuinka kromiselta näyttäisivät (silti molemmat pelattu tehokoneella läpi). Voin taata ja alleviivata, että ainakaan henk. koht. esim. em. (lyhenteet kunniaan) pelit eivät tule tarjoamaan murto-osaakaan siitä mitä GTA IV.

Käyn saletisti ostamassa heti julkkarissa. Tästä tulee vuosikymmenen kovin peli, mark my words. Miettikääpä sitä miltä äärimmäisen elävän näköiseksi tehty kaupunki näyttää auringonlaskun aikaan helikopterilla korkealla lennettäessä piirtoetäisyyden ollessa valtava."

Onneks jollai muulla oli sama mielipide ja aikaa kirjottaa asiasta:)

tämä peli tulee varmasti ostettua oli se sit minkä näköinen tahansa ku ei se oo peleissä mikään pääasia. nykyään kummallista ku kaikissa peleissä pitäis olla ultra hienot grafiikat jos ei oo niin peli jää hyllyyn älkää liikaa kattoko sitä grafiikkaa... tää on varmasti hyvä peli oli se sitte vaikka minkä näköinen!

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi