Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Heroic Map Pack ilmaiseksi ensi tiistaina

Bungie kertoo tuoreimmassa viikkokatsauksessaan, että Halo 3:n Heroic Map Packista revitään irti hintalappu ensi tiistaina puolenpäivän aikaan. Karttapaketti sisältää kolme karttaa: Foundry, Rat's Nest ja Standoff.

Tämän seurauksena sankarilliset kentät lisätään verkkopelin tiettyjen playlistien karttakiertoon huhtikuun päivityksen yhteydessä, joten muun muassa Team Slayerin pelaaminen vaatii Heroic Map Packin.

Legendary Map Pack
puolestaan saapuu ladattavaksi 15. huhtikuuta. Laajennuksen kolmesta kartasta kaksi on paljastettu. Ghost Town tarjoaa taisteluita päiväntasaajan tienoilla, kun taas Halo-klassikko Sidewinderiin pohjautuva Avalanche sijoittuu rengasplaneetan hyiseen ilmastoon.

Paketin kolmas Moonlight Sonata -koodinimellä kulkeva kartta paljastetaan ensi tiistaina. Luvassa on jälleen tuttu taistelutanner uusitulla ilmeellä.

Legendaarisista kartoista saadaan maksaa 800 Microsoft-pistettä eli kymmenisen euroa, eikä niiden muuttamisesta ilmaiseksi ole suunnitelmia. Bungie on kuitenkin työstänyt yhtä kenttää, joka ei kuulu vielä kumpaankaan lisäpakettiin.

Galleria: 

Kommentit

Kusisin hunajaa, jos Lockout tai Ivory Tower saataisiin kolmoseen, kunhan ei vain olisi liikaa uusittu.

Tiistaina voisi siis pitkästä aikaa alkaa pelaamaan Haloa :)

Melkoisen kalliita nuo lisäkartat. Mutta hyvä että nuo yhet tulevat ilmaiseksi. Pitää hankkia.

Eeppinen kuva. Taas. :/

Paavi, samaa mieltä lähinnä Lockoutista. Selkeästi Halo 2:n parhaita kenttiä, joka olisi kuulunut mukaan kolmoseen jo alunperin.

Heroic kenttiä en toistaiseksi ole hankkinut, kun ovat niin kalliita olleet, mutta nyt ilmaisina ne pitänee heti latailla.

Hieno homma! Pääsee pelailemaan uusia(Heroic-) karttoja. Mutta kuten olen aiemminkin narissut, Halo aina pistää nettiyhteyden sekaisin 2-osan tapaan niin tulee enempi pelattua CoDia :-/

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi