Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Brittiläisen National Union of Teachers (NUT) -liiton pääsihteeri Steve Sinnott väittää väkivaltapelien opettavan lapsille "parittajien ja prostituoitujen tappamista". Hän kuitenkin osoitti syyttävällä sormella vanhempia, jotka antavat periksi lasten vaatimuksille salliessaan heidän pelata Grand Theft Auton kaltaisia pelejä.

Sinottin kommentit juontavat äskettäin julkaistusta Cambridge yliopiston tutkimuksesta, jossa käsiteltiin oppilaiden käyttäytymistä brittikouluissa. Tutkimuksen mukaan pieni mutta merkittävä määrä lastensa heittopusseina olevia vanhempia aiheuttaa valtaosan opettajien niskaan kaatuvista ongelmista.

Mukana olleisiin tapauksiin kuului muun muassa opettajalleen parittajien ja prostituoitujen tappamisesta kertonut 6-vuotias GTA-pelaaja sekä 7-vuotias, joka romutti PlayStation-konsolinsa ja meni sen jälkeen kinuamaan äidiltään uutta mallia.

Galleria: 

Kommentit

Just tollasten pikku kakaroidoiden takia pelejä syytetään, kun luullaan että kaikki sitten käyttäytyvät tuolla tavalla. "Heij op3, mä t4pan h0roja GTA:ssa ja meen v4rmaa tappamaa joit4ki nyt t0nn3 k4dulle!!1" Tuon ikäisten ei todellakaan pitäisi pelata tällaisia pelejä, jos se aiheuttaa tuollaista käytöstä. Yleensä tuon ikäisillä kyllä, mutta on niitäkin jotka tajuaa eron oikean ja pelimaailman välillä.

Vaikeneminen on kultaa. Se juuri ongelma pikku ipanoissa on että ne ei voi pitää suutansa kiinni. Tosin Kukakohan on niin heikko vanhempi kun suostuu ostamaan kyseisen pelin tuon ikäiselle. Kyllä brittien pitäisi käydä saarensa ulkopuolella myös.

Miten ne julkeavat!

Näinhän se menee. Yleensä vanhemmat ostaa pelit lapsille katsommatta ikärajoja, sisältöä, jne, ja sitten itketään että kun meidän pikku-pentti on sellainen kuin on. Huoh... -.-

Jiikax, noinhan se juuri menee ja ne vanhemmat ostavat pelejä lapsilleen, juuri sen takia, että lapsilla olisi tekemistä, eivätkä jatkuvasti pyörisi jaloissa... Kun ei niitä vanhempia näytä kiinnostavan olla lasten kanssa!

Olennaisinta tässä uutisessa on kuitenkin se, että tällaisen ansiosta joku niistä orjuutetuista vanhemmistakin saattaa tajuta, että kaikki vastuu lapsen kasvatuksesta ei olekaan koululla.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi