Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Operation Flashpoint 2 kuvallisen realismin lähteellä

Xbox 360:lle, Playstation 3:lle ja PC:lle loppuvuodesta ilmestyvä Operation Flashpoint 2: Dragon Rising valaisee itseään CVG-pelisivuston suunnalta kahdella tuoreella kuvalla, jotka erottuvat vanhemmista trailerikaappauksista sivuston logomerkinnällä.

Jatko-osan syntyvaiheet eivät olleet vailla ongelmia, vaikka tshekkiläinen Bohemia Interactive tasoittikin vuonna 2001 ilmestyneellä Operation Flashpointilla laajamittaisen sodankäynnin reseptiä kertaheitolla nykyaikaan. Bohemia Interactiven ja julkaisija Codemastersin suksien mennessä ristiin muutama vuosi sitten, molemmat tiedottivat omasta jatko-osastaan menestyksekkääseen pelisarjaan.

Bohemialta ilmestyi PC:lle reilu vuosi sitten epävirallisella nimellä kulkeva ARMA: Armed Assault ja ARMA 2 on parhaillaan työn alla PC:lle sekä Xbox 360:lle. Samaan aikaan Codemasters on useamman vuoden ajan työstänyt historiansa suurimman kehitysstudion voimin virallista Operation Flashpoint 2 -peliä, jonka luvataan tuovan massiivisen kokoluokan FPS-sotimista pelaajan ulottuville niin maalla, merellä kuin ilmassakin.

Jenkkien näkökulmasta käytävää laajamittaista öljysotakampanjaa Kiinaa vastaan höystetään muun muassa verkkomoninpelillä ja dynaamisilla tehtävärakenteilla, joista saadaan lisätietoa myöhemmin.

Lisätietoja pelin virallisilta kotisivuilta: http://www.codemasters.com/flashpoint2

Galleria: 

Kommentit

Mmmmm...

Oho...

Tässäpä jotain todellista odotettavaa FPS-rintamalla. Ei mitään putkisohjoa eikä piskuista kaupunkirähinää, vaan kunnollista virtuaalisotaa asianmukaisessa koossaan. Ekaa OFP:tä loppuun asti jynkänneenä tälle viralliselle jatko-osalle toivoo kyllä koko sydämestä onnistuvaa lopputulosta.

PC:n ARMA ei lämmittänyt, vaikka Bohemian pojat olivatkin ruorissa ja Xboxin Elite-räpellys ei taas muilta osin osoittanut tasoaan. Tekeekö Codemasters kaikin toisin? Mahtuuko OFP 2 nykykonsoleille ilman suuria kompromisseja? Ja nokittaako Bohemia ARMA-kakkosellaan myöhemmin valaistujen operaatioiden ykköseksi?

"Tekeekö Codemasters kaikin toisin? Mahtuuko OFP 2 nykykonsoleille ilman suuria kompromisseja? Ja nokittaako Bohemia ARMA-kakkosellaan myöhemmin valaistujen operaatioiden ykköseksi?"
Katso huominen jakso. (I luv the Joulukalenteri).

Jottei menisi ihan vitsailuksi, niin ilmaisen myös oman mielenkiintoni OF2 kohtaan.
Putkessa on juostu jo tarpeeksi. Toivottavasti 'koodimestarit' eivät petä.

Jos jotain FPS-peliä odotan, on se kyllä tämä aivan kevyesti. Ei Bad Companyt ja Socomit paljon paina vaakakupissa. OFP oli kyllä aikanaan todella nannaa!

Komppaan Corcaa. Tälle ei vain toivo parasta, vaan OFP2:en täytyy onnistua. 'Loppuvuoteen' on vielä aikaa, mutta silti perin vähän on materiaalia tästä julkaistu..

Jos pelissä on co-op, niin ostan (ei tarvii olla jaetun ruudun), jos ei niin harkitsen pari kertaa ostanko. :3

Enpä harkitse kahta kertaa, en edes yhtä. Ostoon menee takuulla :)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi