Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Supreme Commander valtaa Xbox 360:n tänä vuonna

PC:llä mainetta niittänyt strategiapeli Supreme Commander valmistautuu valtaamaan Xbox 360:n Euroopassa vielä kuluvan vuoden aikana.

Pelin tuo Eurooppaan 505 Games. Alkuperäisen teoksen luonut Gas Powered Games kehittää konsolikäännöstä yhteistyössä Hellbent Gamesin kanssa. Tavoitteena on tehdä ennennäkemättömän sutjakka konsolistrategia.

Tätä tarkoitusta varten pelin kontrollit ja käyttöliittymä on suunniteltu uudelleen Xbox 360:n ohjainta ajatellen. Kehittäjät pitävät erityisen tärkeänä innovaationa strategista zoomia, joka mahdollistaa niin armottomien armeijoiden kuin yksittäisten yksiköidenkin napakan komentamisen.

Supreme Commander sisältää kolme kampanjaa, jotka koostuvat yhteensä 18 tehtävästä. Taistelukentällä keskenään nujakoivat kolme osapuolta: Cybran Nation, Aeon Illuminate ja United Earth Federation.

Xbox 360 -painos kattaa uusia yksiköitä, päivitettyjä karttoja sekä kaksi uutta pelimuotoa. Verkkoareenoilla yhteen voi ottaa maksimissaan neljä pelaajaa.

Galleria: 

Kommentit

noila uniteilla ei oo varjoja :(, silti vaikuttaa ihan mukavalta RTS:ltä

ainut rts missä nuken räjähdys on näyttävän iso ja tekee vanhinkoakin

"Tänä vuonna," ei kuulosta hyvältä kun pelin piti ilmestyä ensi kuussa. Ei kait vain Euroopan julkaisia saa pitkitettyä tätä yli jenkkijulkaisun joka on nyt kesän alussa.

Edit: 505gamesin linkki johtaa geneeriselle linkkisivustolle.

Enpä kyllä näe mitään syytä pelata tätä konsolilla

Tämä ei tule toimimaan.

Syyt:
1. PCn hiiri&näppis yhdistelmälläkään ei ehdi tekemään kaikkea tarvittavaa. Miten PADilla voisi ehtiä?
2. 360:ssä ei riitä vääntö kunnon rähinöihin (varjot on heivattu siis varmaan tästä syystä). Peli ei toimi kunnolla edes nyky-pc-koneilla.

Peli on kyllä parasta reaaliaikanaksua mitä millekään koneelle on julkaistu, mutta hommatkaa tämä pc:lle. Pelin ja lisälevyn saa jo kohtalaisen halvalla ja tuohon hintaan yksikköjä saa huomattavasti enemmän. Lisäksi lisälevyn pelibalanssi on huomattavasti emopeliä parempi, erityisesti ekonomian osalta.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi