Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Salaperäinen Linger in Shadows ladattavaksi PS3:n Storeen

Viime viikonloppuna Saksassa järjestetyssä Breakpoint-demoskenetapahtumassa herätti hämmennystä puolalaisen Plastic-ryhmän PlayStation 3:lla esittelemä Linger in Shadows -demo.

Kyseessä ei ole varsinainen peli vaan PlayStation 3:n kykyjä esittelevä interaktiivinen demo, jonka Kotaku-blogi tietää tulevan jossain vaiheessa ladattavaksi PlayStation Storeen.

Pieni video demosta löytyy lähdelinkin takaa ja koneelta vääntöä vaativan 400 megan version voit ladata Scene.org-sivustolta.

Galleria: 

Kommentit

olihan tuo melkosen näyttävä, 7 minsaa silmäkarkkia:)

Oli kyllä niin outoa meininkiä että aika sanattomaksi vetää, kai siinä pitäisi olla jokin " syvällisemmpi sanoma " kuten näissä oudoissa pätkissä yleensä.

Oli hauska nähdä viime assyilla (muistaakseni) demo-compoon osallistuvien alustojen joukossa myös konsoli; Xbox 360. Ehkä tänä vuonna jonon jatkoksi ilmaantuu myös musta monoliitti.

Tyylikästä menoa. Huvittavia nuo kommentit Kotakussa :P

Oho, onpas nättiä menoa. En näe kyllä miten tuosta peliä välttämättä saataisiin mutta vakuuttunut ainakin olen jo pelkän mystisen meiningin johdosta.

Mmitäh, kyseessä ei ollutkaan "lingerie in shadows". Olen pettynyt.

Mistä tämä löytyy Playstation storessa? En ainakaan löytänyt kun sieltä kattelin... Tietokoneelle latasin ja koitin siirtää muistitikulla PS3:m kiintolevylle, niin ei suostunut toistamaan videota.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi