Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Analyytikko: PS3-alennus näyttää epätodennäköiseltä

Lazard Capital Markets -finanssiyhtiön analyytikko Colin Sebastian pitää epätodennäköisenä, että Sony laskisi PlayStation 3:n hintaa tämän vuoden aikana.

– Tiedottaessaan edellisen tilivuoden tuloksesta Sonyn johto antoi ymmärtää, että yritys on nyt keskittyneempi saamaan PlayStation-osastonsa voitolliseksi ja käynnistämään uudet verkkopalvelunsa (kuten Homen), kuin kilpailemaan markkinaosuuksista Microsoftin ja Nintendon kanssa, Sebastian kirjoitti sijoittajille tarkoitetussa tiedotteessa.

– Mikä vielä tärkeämpää, johdon kommenteista voidaan päätellä, että PlayStation 3:n alennus on epätodennäköinen tänä vuonna tai ainakin lyhyellä tähtäimellä.

Eilen Sony ilmoitti pyrkivänsä toimittamaan ensi maaliskuussa päättyvän tilivuotensa aikana 10 miljoonaa PS3-konsolia ja saavansa peliyksikkönsä voitolliseksi. Viime vuonna tappiota tuli 124,5 miljardia jeniä (784 milj. €), mikä kuitenkin oli lähes puolet vähemmän kuin vuotta aikaisemmin.

Galleria: 

Kommentit

Itse ainakin uskon että hinnat tippuvat tänä vuonna.

MGS4 on tulossa kesällä, kyllä sen voimalla porskutellaan jonkin aikaa. Syksy sen sijaan alkaa näyttää vähän synkeältä, ja voisikin odottaa uusia alennuksia reilusti ennen joulua.

Jouluksi on Sonyn periaatteessa pakko alentaa hintaa kun ainakin MS sen saattaa tehdä. Paineita ei tosin ole kun konsoli menee suhteellisen hyvin kaupaksi. Kuitenkaan Wiin myynteihin ei päästä edes hinnanalennuksilla joten parempi vaan katsoa ja odottaa.

Mietin vain, että jos PSP:n myynti laantuu ja PS2:n alkaa myymään varastot loppuun niin miten paljon tuo taloudellinen tilanne voi PS3:n avulla nousta jos tappiota tehdään aika rankasti.

Eniten kiinnostaisi nähdä joskus puhdas PS3-tulos, kun tässä 784milj:n tappiossa on ensin syöty PS2 ja PSP-tulos pois ja vasta sitten painuttu tappiolle.

Jos olis vielä 60gb malli myynnissä ni kyllä olis tulokset parempia

PS3 hinta tulee varmasti laskemaan suomessa vielä tämän vuoden aikana, koska paikallinen maahantuoja kiskoo ylihintaa siitä tällä hetkellä (taitaa olla joku suxbox agenda siinäkin;)

PS3:n hinnat siis varmastikin pudotetaan 'normaalille' tasolle (jos ei niin mä ainakin alkaisin pikku hiljaa jo mellakoimaan).

Itse ostin oman konsolini viime syksynä saksasta hintaan 390.- Kovalevyn takia ei kannata maksaa lisää kun se kuitenkin kandee vaihtaa saman tien kunnon malliin mihin mahtuukin jotain :)

Seinfold. Eiköhän se ole ihan maahantuojan ahneutta...

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi