Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Castlevania Wiille — Igarashin varmistus IGN:n haastattelussa

IGN:n haastattelema Castlevania-kehittäjä ja pelisarjan kummisedäksi kutsuttu Koji Igarashi kertoo Konamin kertovan muutaman viikon päästä lisää uudesta Wiille tulevasta Castlevania-pelistä.

- Olen tutustumassa konsoliin ja aiomme laajentaa tavaramerkin käyttöä, joten olen varma että seuraavien viikkojen tai kuukausien aikana tulette kuulemaan lisää, paljastaa Igarashi.

IGN:n haastattelija viittaa myös julkisuuteen vuotaneeseen ruutukaappaukseen DS:lle tulevasta Castlevania: Order of Ecclesiasta, jossa näkyy teksti "Wii Connect".

- Ah, kyllä. No se on salaisuus. Meidän täytyy hieman odotella lisää sen suhteen, kertoo Igarashi mystisesti.

Haastattelija kysyi myös, saiko joku Konamista potkut vuodon takia.

- Noh, asioita tapahtuu. Pyyhi tämä muististani.

Galleria: 

Kommentit

"- Olen tutustumassa konsoliin ja aiomme laajentaa tavaramerkin käyttöä, joten olen varma että seuraavien viikkojen tai kuukausien aikana tulette kuulemaan lisää, paljastaa Igarashi."

Jos tämä tarkoittaa spin-offia, niin ei hyvää päivää vaan...

Haha, loistavaa! :D

3D-Castlevanioiden laatu on parantunut tasaisesti Castlevania 64 -> Lament of Innocence -> Curse of Darkness. Vaikka ei DS-pelien tasolle yllettäisikään niin eiköhän ole ihan hyvä peli tulossa.

Ei tuo mielestäni varmista vielä mitään täysin varmaksi. Minä saan haastattelusta sen käsityksen, että vaihtoehtoja tosiaan vasta tutkitaan eikä mitään varmaa ole vielä päätetty.

Wii Connectkin voi viitata vaikkapa netistä ladattavaan lisäsisältöön Wiin kautta tai jotain vastaavaa, ei välttämättä yhteydestä Wiin Castlevaniaan.

Kaitpa ne jotain liike-tunnistin ruoskaa meinaavat.

"Castlevania 64 -> Lament of Innocence -> Curse of Darkness"

Pöh, kehitys on nimenomaan mennyt aika tasaisesti juuri päinvastaiseen suuntaan. Siinä missä Lament oli vielä ihan viihdyttävä peli, Curse ei korjannut oikein mitään sen ongelmista, vaan pikemminkin juuri rakentui niiden varaan ja kasvatti niitä entisestään. Sen sijaan N64-pelit olivat vioistaankin huolimatta jo puhtaasti designiltaan paljon lähempänä sitä millaisia 3D Castlevanioiden kuuluisi olla kuin yksikään IGAn tähän astisista 3D-ulostuksista; enemmän seikkailua, tasoloikkaa ja kevyttä ongelmanratkontaa, vähemmän mättöä, mättöä, mättöä.

Ja tosiaan, ei tätä välttämättä vielä kannata minään suurena varmistuksena lähteä julistamaan, sillä kyse voi ihan hyvin olla juuri jostain lisähärpäkkeiden latailusta tai vastaavasta. Toisaalta Konami rekisteröi taannoin myös "Castlevania Judgment" tavaramerkin, joten saa nähdä mitä tuleman pitää. Wii-Castlevaniassa olisi kyllä hitosti potentiaalia, mutta tähän astisten haastattelujen perusteella IGAlla on liian kapeakatseinen näkemys siitä, mihin kapulaa voitaisiin CV:ssä hyödyntää.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi