Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Hitler ei saa pelata Mario Kart Wiin verkkopelissä

Nintendo on asettanut kiellon Hitler-nimisille Mii-hahmoille Mario Kart Wiin verkkomoninpeliin. Nintendon Wi-Fi Connectioniin kirjautuvat Hitlerit saavat ruudullensa viestin, joka kehottaa muuttamaan Mii-hahmonsa nimeä.

Stalin-Miit ovat Nintendo Wi-Fi Connectionissa sallittuja, ainakin vielä tätä kirjoitettaessa.

Galleria: 

Kommentit

Repesin otsikolle. :D

Huh, mikäs vika aatussa. :|

Kai aatu saa pelata pleikkaa tai xboxia :/

Höh, jos ei Hitlereitä, niin ei kyllä Maota (kulttuurivallankumous), Stalinia (NL puhdistukset), Leniniä (Venäjän vallankumous) eikä Napoleonia (Ranskan vallankumous ja Euroopan kurnuttaminen), Saddamia (jep jep) eikä Bushia ("vapaan" maailman puolustaja) saatika Trumania (ydinpommit japaniin -> pahin massamurhaaja ikinä) puhumattakaan Mussolinista (fasismi) tai Polpotista (tappoi about miljoonan kambotsassa) Kim Jong Iliin (pohjois-korea)...

Kukas sen määrä mikä noista yllä olevista on hyväksyttävä? Jos kieltää yhden, niin se on loputon suo sen jälkeen.

Aatussa on joittenki mielestä se vika että jokunen vuosi taaksepäin lahtas melko huonoilla perusteilla monta jannua.

Mutta eihän se ainut ollu.

Nyt kyllä hitleriä harmittaa

Typerää toimintaa.

Itehän en nää tuossa mitään vikaa.
Kyllä mä tuon ymmärrän.

No kohta tulee pelastamaan Hitl3r tai H1tler tai H1tl3r.

No eipä minunkaan mielestäni tuossa ole mitään ihmeellistä. Ja ihan oikein. Kuka ääliö muka nimeää ittensä tuollaisen ihmisen mukaan...

Juu, mutta kuten Baron jo edellä mainitsi, mihin vedetään raja?
On niitä vähemmän mukavia merkkihenkilöitä muitakin kuin Hitler. Ja entäs sarjamurhaajat ja muut vastaavat?

"No eipä minunkaan mielestäni tuossa ole mitään ihmeellistä. Ja ihan oikein. Kuka ääliö muka nimeää ittensä tuollaisen ihmisen mukaan..."

Ei nyt kuitenkaan unohdeta sitä tosiasiaa, että Hitler on sukunimi ja on edelleen (niiden harvan) sukunimi, jotka eivät sitä ole vaihtaneet WW2:n vuoksi. Melkoista tekopyhyyttä tuo on, mennä nyt epäämään joiltain sukunimen julkituominen, vaikka monella se tuo mieleen vain tuon diktaattorin. Vaikkei itseäni kosketa oikeastaan mitenkään, niin olisi kyllä silti pelibisneksessäkin nämä keskiajan tabut jo korkea aika unohtaa (suomen_kiäli FTW).

Tuollainen tuli kerran vastaan, nimenä oli vain Adolf. Kävi naurattamaan.

Hide puhuu asiaa.

Ei ole Nintendo ainut, monet mmorpg:t mukauttavat moiset nimet heti veks mutta nimet kuten S3xyb1tch saavat jäädä ilman mitään muokkausta.
neekeri variaatioiden ja muiden rasististen nimien muokkaamisen kyllä ymmärrän mutta nämä mailman valloittajien ja massamurhaajien nimet voisi kyllä minun puolesta aivan hyvin sallia.

Keitä tai mitä tälläisellä sensuurilla suojellaan? Enemmän ahdistusta aiheuttaa kaiken maailman kirjain ja numero sekamelskat. Raippaa ja lisääntymiskielto sellaisille >:/

Aihetta sopivasti sivuten: http://www.youtube.com/watch?v=meZV-AvtZVQ

Kohta varmaan Mii Channelikin kieltää antamasta Hitleriä nimeksi kun sehän voi tunkeutua kenen tahansa WiiFriendin koneelle:P

"Ei nyt kuitenkaan unohdeta sitä tosiasiaa, että Hitler on sukunimi ja on edelleen (niiden harvan) sukunimi, jotka eivät sitä ole vaihtaneet WW2:n vuoksi."
Hitler-nimellä on ainakin wikipedian mukaan muutama muoto, jotka eivät ole ihan ilmeisiä. Onko näillä henkilöillä toisaalta oikeus odottaa että voivat elää ihan välinpitämättöminä siitäkin yksityiskohdasta että uusnatsit käyttävät heidän nimeään ilmaisemaan rotusortoa ym.?

"Melkoista tekopyhyyttä tuo on, mennä nyt epäämään joiltain sukunimen julkituominen, vaikka monella se tuo mieleen vain tuon diktaattorin."
Aika monella juu. Hitler on _NYKYSANAKIRJOISSA_ kuitenkin synonyymi diktaattorille tai adjektiivi joka kuvaa välinpitämätöntä (hirmu)yksinvaltiasta. Et ei ehkä kuitenkaan oo ihan heti muuttumassa ja unohtumassa.

hahahahhaaaa! Meinaa ite oo tehnyt lähes samannäköisen miin jolla olen pelannut WFC:ssä Adolfina :D:D
Veikkaan, että nalli on napsahtanut Aatuun, koska se on niin helppo luoda miiksi

Jaahas tuossa siis selitys miksen päässyt Hitlerillä pelaamaan muutama päivä sitten :D

Its epelaan nimellä Adi H. xD

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi