Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

E3 palaa kotiinsa

Viime vuonna Santa Monicassa järjestetty E3 Media & Business Summit palaa ensi kesänä takaisin perinteiseksi muodostuneeseen Los Angeles Convention Centeriin. Kymmeniätuhansia kävijöitä vetäneitä jättimessuja ei kuitenkaan saada takaisin, vaan 15. heinäkuuta käynnistyvä kolmipäiväinen tilaisuus on jälleen avoinna vain kutsuvieraille, joita odotetaan paikalle noin 4000.

Tapahtumasta vastaava Entertainment Software Association (ESA) on ilmoittanut seuraavien yritysten osallistuvan messuille näytteilleasettajina:

1UP Network, Akella, Atari, Bethesda Softworks, Capcom USA, Crave Entertainment, Codemasters, D3Publisher of America, Deep Silver, Disney Interactive Studios, Electronic Arts, Eidos Interactive, Fox Interactive Media, Indie Games, Jagex, Konami Digital Entertainment, LucasArts, Majesco Entertainment Company, Microsoft Corporation, Midway Games, MTV Games, Namco Bandai Games America, Natsume, Nintendo of America, Novint Technologies, Nyko Technologies, Rebellion, SEGA of America, Serious Games Initiative, Sony Computer Entertainment America, Sony Online Entertainment, Southpeak Interactive, Square Enix USA, Take-Two Interactive, Tecmo, THQ, Toshiba America Information Systems, Ubisoft Entertainment, Valve Software ja Warner Brothers Interactive Entertainment


Suurista ovat pois Activision ja Vivendi, jotka luopuivat ESA:n jäsenyydestä kuun alussa. Myös LucasArts erosi äskettäin ESA:sta, mutta ilmoitti kuitenkin osallistuvansa messuille.

Galleria: 

Kommentit

Ehdotan kolehtia KonsoliFIN:n tähtitoimittajien matkakassan kartuttamiseksi :D

Hmm... Aikookohan bethesda kertoa jotain uutta Fallout 3:sta :o

Hmm... Aikookohan bethesda kertoa jotain uutta Fallout 3:sta :o

varmaan pyorittaa demoa tuola jos semmonen niilla on jo

Nyt saisi Lucas tai joku muu julkistaa KOTOR3:n. Toivon totisesti, että tämän tekemistä ainakin edes harkitaan vakavasti.

"Nyt saisi Lucas tai joku muu julkistaa KOTOR3:n. Toivon totisesti, että tämän tekemistä ainakin edes harkitaan vakavasti."

Tätä minäkin toivon. Olisi kyllä jo melkoinen häpeä, jos ei uuden sukupolven kotoria tulisi.

Kotor3 olisi kyllä hieno... Mutta kunhan se tehtäisiin paremmin kuin KOTOR2, se loppu oli liian kiireellä tehty ja se näkyi. Mutta silti pelin keskivaihe oli hyvää viihdettä. :)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi