Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Lehti: Splinter Cell Conviction viivästyy jälleen

CVG raportoi Xbox World 360 -lehden uutisesta, jonka mukaan Ubisoftin Splinter Cell Convictionin julkaisu viivästyy pitkälle ensi vuoteen tai pahimmillaan jopa vuoden 2010 keväälle.

Xbox 360 -yksinoikeudeksi tarkoitettu vakoojaseikkailu julkistettiin vuoden 2007 toukokuussa. Pelin erikoisuuksiksi on mainostettu väkijoukkojen sekaan naamioitumista ja ympäristön eri esineiden dynaamista hyödyntämistä taisteluissa.

Nyt Sam Fisherin tuorein seikkailu on kuitenkin ilmeisesti vedetty takaisin suunnittelupöydälle. Lehti arvioi, että syynä tähän ovat todennäköisesti vastaavanlaisia ominaisuuksia tarjoavat pelit, kuten esimerkiksi Assassin's Creed.

Ubisoft ei ole vielä kommentoinut huhua, mutta asiasta kuultaneen lisää ensi viikon UbiDays-mediatapahtumassa.

Galleria: 

Kommentit

Hienoa jos ovat viisastuneet Assassin's Creedin kaltaisesta megaflopista.

Ubisoftilla kelpaisi tuollaiset Assassins Creed flopit.

Vai nostiko MGS4 riman liian korkealle?

Oh noes :(

Toisaalta tämän kyllä arvasinkin.
Toivottavasti tulee sitten täyttä rautaa, eikä mitään "AC-hutaisua".

Joskus näinkin päin...

Tämä peli kyllä tuli aivan liian aikaisin julkisuuteen. Tätähän hehkutettiin pinnan alla jo samaan aikaan Gearsin kanssa ja tässä tulos: Gears saa jatko-osansa ennen tätä.

Tämän on pakko onnistua. Alkuperäinen Splinter Cell oli XBoxin ensimmäinen killer app, riittääkö tämän rahkeet paljon kovemmassa kilpailussa?

Edit: Assassin's Creed? Megafloppi? 6,2 miljoonaa myytyä peliä? Voihan lollero...

Se on hyvä että hiovat peliä, Splinter Cell Double Agent 360-versio oli kyllä aikamoista kuraa(verrattuna muihin Splinter Celleihin siis). Normi-Xbox versio oli kyllä ihan hyvä.

AC oli puuduttava peli ja aivan liian helppo kaiken lisäksi. Toivottavasti eivät nyt ala toisten pelien aikatauluja katselemaan ja sen takia peliä viivästyttämään. Kuitenkin viimeisien SC:n moninpeli on ollut todella hauskaa ja yksinpeliäkin on jaksanut mennä läpi aina uudestaan ja uudestaan.

Odotan tätä ja uutta hitmania kuin kuuta nousevaa. Sekä AC2:sta jos saavat siihen jotain uuttakin tekemistä mukaan.

Baron: Vaikka Assassin's Creed myi hyvin, oli se silti täydellinen floppi. Oletko pelannut? Peli toistaa samaa kaavaa alusta asti. Saat pomoltasi tehtäväksi tappaa jonkun. Löytääksesi tämän sijainnin sinun täytyy kuulustella, salakuunnella ja varastaa tietoja. Joka kerta sama homma. Näitä em. toimenpiteitä ei voi edes suorittaa haluamallaan tavalla. Ja se ennakkoon hehkutettu liikkuminen oli todella yksinkertaista. Yhtä nappia rämppäämällä jannu kiipeili. Ei mitään haastetta.

Graafisesti kyllä kaunis peli. Piirtoetäisyyttä oli roimasti ja grafiikka normaalia parempaa. Animaatiokin paikoitellen kaunista. Muuten täysin surkea peli.

Mun mielestä se kiipeily ei ollut todellakaan yksi ongelmista. Se oli hauskaa. Ei kaiken tarvitse olla niin haasteellista. Mutta olen samaa mieltä noista toistuvista tehtävistä. Lisäksi tekoäly ei ollut mikään paras, mutta ymmärrän että kun tekee noin ison maailman niin ei kauheasti jää tilaa sille.

Kabanossi: surkea peli, muttei floppi. 6 miljoonaa myytä peliä on 6 miljoonaa hyvää syytä olla muuttamatta "toimivaa" kaavaa (olkoonkin se kuinka itseään toistava).

Toisesta ääripäästä esimerkkinä vaikkapa Beyond Good and Evil. Oli loistava Ubin peli, mutta kun ei myy, niin ei myy...

Nyt on kyllä jotain mennyt pahasti vinoon kehityksessä kun noin kauas meinaavat venytellä. Pelinhän piti ilmestyä jo viime syksynä.

Niin no ei se Ubille ollut floppi. Siinä olet oikeassa. En taaskaan saanut kunnolla sanottua mitä tarkoitin. :D Siis pelaajille se oli floppi. Ubi hypetti sitä loistavasti ja peli myi vimmatusti. Arvostelumenestyksestä en osaa sanoa. En hirveämmin arvosteluja kyttää.

Ja ikävän harvoinhan pelintekijät kuuntelevat mitä tosipelaajat haluavat. Pelatessani Assassin's Creediä, einiinpaljonpelaavatkaverit vieressä hehkuttivat pelin upeautta, itse olin kypsä jo kolmannen bossin jälkeen. Taisin väkisin jaksaa 5 bossia tahkota. Loput sai kaverit hoitaa.

Siis kyseessähän on huono Metal Gear Solid.

Tuo MGS vertailu on kyllä niin vanha ja käsittämätön homma.
Toki molemmat painottavat siihen hiippailuun, mutta on ne silti niin kaukana toisistaan kun voi olla, parina esimerkkinä MGS painottaa juoneen, SC nyt on sitä Tompan kliseetä terohippaa. MGS voi myös pelata räiskintänä ilman sen kummempia ongelmia, ei onnistu SC:ssä.
Molemmat toimivat mainiosti omassa tyylissään, mutta niin turhaa hommaa vertailla näitä kahta että..

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi