Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

CliffyB: Gears of War 2 on viisi kertaa isompi

Gears of War 2:n pääsuunnittelija Cliff Bleszinski pääsi Microsoftin San Franciscon mediatapahtumassa taas mehustelemaan, kuinka paljon Unreal Engine 3 on kehittynyt sitten sarjan ensimmäisen osan.

- Pelissä vain tapahtuu niin hemmetin paljon, se on viisi kertaa isompi tällä kertaa. Mielestäni se näyttää pelimoottorin hioutuneen, "CliffyB" hehkutti CVG:lle.

Tapahtumassa nähtiin lisää pelimateriaalia jo paljastetusta kampanjatehtävästä, jossa Gears of Coalition -sotilaat sotivat valtavien ajoneuvojen kera Locustin hurjia hirviöitä vastaan Marcus Fenixin johdolla. Nähdystä materiaalista päätellen jatkosodan mittasuhteet ovat huomattavasti aikaisempaa suuremmat.

- Se vaatii puhdasta rankkaa työtä, paljon harjoittelua ja artisteja, jotka osaavat käyttää polygoninsa fiksusti, CliffyB tiivisti kehityksen taustoja.

Gears of War 2 saapuu kauppoihin marraskuussa.

Galleria: 

Kommentit

Ykkönen sen verran kova tapaus että tämä tulee tosiaan habkittua. Vihollisten suurempi määrä on todella jees. Tulee sotaisampi tunnelma :)

Maisemat näyttävät piirun verran värikkäämiltä ja valoisemmilta, mikä mun mielestä ainakin on plussaa.

Onkohan pelkkää sattumaa, että Insomniac totesi juuri noi samat sanat vähän aikaa sitten Resistance 2:n yhteydessä. Tarkoitan uutisen kohtaa "Pelissä vain tapahtuu niin hemmetin paljon, se on viisi kertaa isompi tällä kertaa".

pelivideota katsoessa näyttäisi siltä että nuo isot vihollis massat ovat vain kulissia.

Miika: "pelivideota katsoessa näyttäisi siltä että nuo isot vihollis massat ovat vain kulissia."

Totesin ikäväkseni saman. Ehkä se sattu sit vaan oleen tos videos, näin toivon.

Toivottavasti pelikin olisi pidempi. Alkuperäisessä Geassissä jäi tunne: "Olisihan tota voinut vielä pari chapteria pelata...". :)

Ilmeisesti käytetään perinteistä ajoneuvot jatko-osaan uudistusta.

Ainut asia mitä toivon kakkoselta, on parempi juoni. Co-op oli jo ykkösessä ihan mukavaa, mutta ei noussut todella hyvälle tasolle juonen puuttumisen takia.

Jos juoni on hyvä, kaikki loppu on plussaa. Jos on vain sitä muuta plussaa ilman juonta, en usko pitäväni pelistä paljoakaan enempää kuin ykkösestä.

Itse olen vähän skeptinen tuon videon perusteella. Reunat ovat pehmeitä ja textuurit todella tarkkoja. Luulen että valmis peli ei aivan noin hyvältä näytä kun tuo pelivideo osoittaa.
Voinhan kyllä olla väärässäkin, mutta pessimisti ei (kai) pety.

Kai mä oon sitte vähän erilainen kuin muut mutta mua ei haittaa pintapuolinen juoni. Kuitenkin juonta kuljetettiin mielestäni hyvin. Eipähän ainakaan ollut mitään ihan scifiä. Moni juoni sotkeutuu ihan omaan näppäryyteensä.

Mitä peliin tulee nii toivon todella, että ei tehdä sitä samaa virhettä mitä niin moni kehittäjä tekee eli luulee että asiat paranee sillä kun lisää kaikkea uutta. Eihän se nyt näin tietystikään oo. Jos mä saisin valita pitäisin jatko-osan samanlaisena tiiviinä pakettina kuin alkuperäinenkin oli. Oliko se niin että live-matsit on edelleen 4vs4? onko siitä ollut juttua? Toivottavasti olis, hyvä kun nuokaan pyörii välttävästi.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi