Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Metal Gear jatkuu vielä MGS4:n jälkeenkin

HUOM! Sisältää MGS4-spoilereita!

Konamin Ryan Payton on kertonut MTV Multiplayerin haastattelussa, että kesäkuussa PlayStation 3:lle julkaistava Metal Gear Solid 4 ei suinkaan jää viimeiseksi Metal Gear -peliksi.

("Maalaa" alla oleva teksti, jos haluat "spoilaantua".)

- Monet ovat käsittäneet väärin, että tämä olisi viimeinen Metal Gear -peli. Kyseessä on kuitenkin vain viimeinen osa Solid Snaken saagassa, Payton selvitti.

- Solid Snakesta oli kaikkien avoimien juonenkäänteiden vuoksi muodostunut taakka Kojimalle. MGS4:n lopussa uskon pelaajien tuntevan, että tämä on hieno päätös. Kaikki aikaisemmat oudot tapahtumat tulevat päätökseen ja kaikki oudot kysymykset saavat vastauksensa.

Payton kertoi myös, että Ubisoftin Assassin’s Creed -hiiviskelyn päähahmo Altairin kaapu lisättiin bonukseksi MGS4:ään aivan viime hetkillä. Idea lähti liikkeelle Assassin’s Creedin tuottaneen Jade Raymondin ja Hideo Kojiman keskustellessa mahdollisesta yhteistyöstä viime vuoden Tokyo Game Show -messuilla. Tuottajatähdet onnistuivat taivuttamaan myös työnantajansa puolelleen, eikä normaalia lisensointibyrokratiaa tarvittu.

Galleria: 

Kommentit

Tietyllä tavalla oli odotettavissa ettei kojima osaa lopettaa Metal Gearien tekemistä :)

No hyvä vaan, niin loistavia pelejä ovat olleet. Nyt vaan odotetaan että saan ennakkovaratun pelini.

Kuulostaa hyvältä, vaikkakin oli jotenkin asennoitunut jo siihen, että sarja loppuu tähän. Toivotaan vaan, että pelien laatu pysyy korkeana, eikä ala laskemaan, kuten vaikkapa PES ja SSX sarjoissa kävi.

Hmm... En kyllä oikein tajunnut mitä tuo "spoileri" tuossa muka paljasti sen enempää kuin itse leipätekstikään. Mutta onhan se hyvä olla varovainen.

Hieno homma, toivottavasti tulee joku osa vielä PS3:sellekin ettei taas tarvi MG:n takia uutta konsolia ostaa.

Kyllähän Kojima lopettaa Metal Gearien tekemisen..
Tällä kertaa kaiketi ihan oikeastikin.

MGS nelosen tehtävähän on pistää juoni lopullisesti nippuun, ja antaa uusille Metal Gearin tekijöille puhdas pöytä mistä lähteä liikkeelle.

Komppaan yllä olevaa. Mutta veikkaan, että uusi päähenkilö esittäytyy jo MGS4:ssa.

Ehkäpä se on se Johnny? XD

Eipä tuo ollut edes mikään spoileri muutes, ainakaan minulle...

Parilla toisella sivustolla on jo esitelty todennäköinen uusien Metal Gear Solidien päähenkilö. Eipä edes yllättynyt kovin paljon, arvelinkin jotain tämän suuntaista uudeksi päähenkilöksi. ;)

Ja ei, ei pelotella faneja, näiden lähteiden mukaan kyseessä ei onneksi ole Raiden.

"Kyllähän Kojima lopettaa Metal Gearien tekemisen..
Tällä kertaa kaiketi ihan oikeastikin. "

No tätähän ei ole kukaan varmistanut. Ja Kojima ei tuota itsekään viimeisessä haastattelussaan sanonut, vaan sanoi, että pitää ainakin tauon MGS -sarjasta, mutta ei kieltänyt että ei enää tekisi Metal Gear pelejä.

Katsoin Gametrailers.com:ssa haastattelun, jossa Hideo Kojima kertoi jotain siihen suuntaan, että jos kansa haluaa jatkoa, sitä myös saa. Niitä tullaan jatkamaan. :)

Erikoista, että kerron tästä, sillä en ole edes pelannut MGS-sarjaa koskaan. Tämä MGS4 tosin voi olla poikkeus.

SPOILER TEKSTIÄ SPOILER TEKSTIÄ:

Siis onhan mahdollista että seuraava mahdollinen MG acidkin on Snake, vaan ei solid snake... Vaan se Snake joka kloonattiin solid snakesta.... Lisäksi on mahdollista että hideo vääntää Big bossin stooria lisää.... Miten se alkaa tekemään Outer heavenia ja missiot ennen snake eateria... Ja ehkäpä tekee remaket MG:stä ja MG2:sta..

''MGS nelosen tehtävähän on pistää juoni lopullisesti nippuun, ja antaa uusille Metal Gearin tekijöille puhdas pöytä mistä lähteä liikkeelle.''
MGS= Hideo kojima, ei niitä kukaan muu voi tehdä paitsi spin-offeja.... Veikkaukseni on että hideo vääntää joitakin pelejä tässä (psp:lle yllä mainitun kaltaisia, tai vaikkapa jotain uutta tai snatcherille jatko-osa) Ja yhtäkkiä tuleekin uusi iso Metal gear peli...

Metal Gear = Solid Snake = Hideo Kojima
Metal Gear Raiden? Ei kiitos.
Kaiken maailman spin-offit ei ole ollut lähellekkään yhtä laadukkaita kun sarjan 5 virallista peliä. Silicon Knightsillakin oli varmat hitin avaimet käsissään Twin Snakesissa, mutta sekin pilattiin mauttomilla välivideoilla, huonommalla grafiikalla ja musiikeilla kun MGS2:ssa ja vaihtamalla Greg Eagles (Gray Fox) johonkin ihme tunariin. (ja Cuben ohjainkin löi oikein kunnolla kapuloita rattaisiin)

Jos kaikki juonen koukerot saadaan MGS4:ssa selvitettyä niin uuden (yhtä laadukkaan) juonen alusta aloittaminen on lähes mahdoton tehtävä. Nyt on asioiden kuseminen taas lähempänä kuin koskaan. Kojiman ei pitäisi MGS4:n jälkeen tehdä enää yhtäkään Metal Gearia. Tehköön Snatcher tai Policenauts kakkosia tai kokonaan uutta konseptia mutta ei Metal Geareja.

Metal Gear Solid saaga on pysynyt kaikin puolin ihastuttavan eheänä kokonaisuutena jo kymmenen vuotta ja vihdoinkin kun se on päättymässä niin sorvataan koko "kvadrilogia" (tai siis heksalogia) vituiksi vihjailemalla jotain pilipalipaskaa mahdollisista jatko-osista. Aniharva pelisarja on pysynyt täydellisesti koossa alusta loppuun... tai itseasiassa ei ilmeisesti yksikään, koska Halokin turattiin ylimääräisellä loppuvideolla ja muille pelisarjoille syötetään loputonta jatko-osa kierrettä jolle ei loppua näy. Elokuvista voisi mainita LotR:in ja Spidermanit. Miten kävi Alienin, Star Warsin tai esim. Jurassic Parkin? No vituiks meni.

Nyt taidan hakea kaapista tykin ja lähteä pistämään Kojimalle niskalaukauksen niin pysyypähän sarja varmuudella kasassa alusta loppuun.

Aivan hillitön avautuminen. :)

Demonoid:

Solid Snakella ei ole kloonia. Liquid, Solidus ja Solid ovat Big Bossin kloonit.

Angle:
Solid Snakella on klooni, tosin vain MGAssa.

Eikö Kojiman ollut tarkoitus vastata kaikkiin kysymyksiin ja lopettaa sarja neljänteen osaan? Että ei tulisi tarvetta tehdä jatkoa tai jtn.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi