Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Sony puuttuu Uncharted-aseen myyntiin

Sony Computer Entertainment aikoo ryhtyä toimiin Uncharted: Drake's Fortune -pelin varjolla airsoft-pistoolia myyvää nettikauppaa vastaan.

PS3 "Uncharted" Drake's Fortune Full Metal M92 Airsoft Gun -nimellä myytävä ase on metallinen jäljitelmä Beretta M92F -pistoolista. Hintaa alumiinilaukkuun pakatulla komistuksella on 170 dollaria.

- Ase ei ole SCE:n lisensoima tai muutenkaan hyväksymä. Selvitämme tuotteen alkuperää aiomme ryhtyä tarvittaviin toimiin, Sonylta ilmoitettiin.

Galleria: 

Kommentit

Haha oikeesti.... Toi on melkein identtinen Resident evil beretan kanssa. Puuttuu vaan se Stars logo kahvasta muuten näyttäis olevan sama väritys. Ja hauskinta on ettei toi Draken kädessä oleva ase ole edes beretta :D

Saa nähä tekeekö ne liksangit tollekki firmalle :o

Joo niin on! :D

Miksiköhän tuo kahvan ympärys on puisen värinen? Ihmeellinen tyylivalinta.

Millä perustein aikoo SCE saada syytöksensä läpi?

^ Olisikohan kyseessä tekijänoikeus- sekä tavaramerkkirikkomus? Esim. Fortune Full Metal M92 Airsoft Gun -nimellä jos olisi myynnissä, ei Sonyllä olisi asian kanssa mitään tekemistä.

@Slouwros

Eikö tuo aika perusasia ole ettei noin vain voi mennä käyttämään toisen yhtiön luomaa brändiä?

Aivan. Itse ase on aivan yleinen ase, mutta kun sitä myydään tuolla Unchartedin nimellä niin silloin ei asia olekkaan enään niin yksinkertainen.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi