Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

2K Games tutkii PS3:n BioShock-demon ongelmia

2K Games on omalla foorumillaan tunnustanut, että PS3:n Bioshock-demosta syntyneet valitukset ovat täysin aiheellisia.

Huomiota on herättänyt muun muassa maahan lyödyn Big Daddy -hahmon tekstuurit, jotka eivät 2K Gamesin mukaan vastaa heidän laatuvaatimuksiaan, mutta pääsivät livahtamaan läpi. Ongelma on kuitenkin poikkeus ja muualla demossa tekstuurien pitäisi olla kohdallaan.

Muihin yksittäisiin vikoihin, kuten epätasaiseen ruudunpäivitykseen tai ongelmia aiheuttaneisiin näyttöasetuksiin 2K Gamesin edustaja ei puuttunut, mutta kertoi yhtiön tutkivan tilannetta ja ilmoittavan löydöksistään myöhemmin.

BioShock ilmestyy PlayStation 3:lle 24. lokakuuta.

Galleria: 

Kommentit

Höh..itse en kerennyt demon aikana huomata mitään

oli kyllä aika hirveän näköinen peli. ainakin meikäläisen putkitöllöllä melkeinpä kaikki jotenkin vaikutti shalaitaiselta ja jotenkin suttuiselta. hahmot olivat kyllä ihan hienon näköisiä ja niiden animaatio oli hyvin tehty. toivottavasti parantavat sitten kokoversioon. eikös sen muuten tässä kuukaudessa pitänyt ulos tulla? varmaankin lähtee kohta painoon.

muuten peli kyllä rokkasi, joten luultavasti saapuu tähänkin talouteen tuohon hyllyn jatkeeksi.

En demoa pelatessa huomannut tuota pikselihommaa, mutta piti oikein käydä uudestaan vilkaisemassa ja tottahan tuo on. Pelasin 1080i moodissa ja peli pyöri hyvin, eikä näyttömoodiongelmia esiintynyt. Ilmeisesti riippuu ihan töllöstä millaisia vikoja demosta vielä löytyy. Ostaisin PS3:lle, mutta ehdin jo pelailla läpi puuceellä. Tunnelma ainakin oli kohdallaan.

Esimerkki PS3-version tekstuurien "laadusta":
http://www.giantbomb.com/bioshock/61-17280/oh-snap/35-17644/#27

"Esimerkki PS3-version tekstuurien "laadusta":"

Näin vain demossa.. Ja VAIN Big daddyssä.

En kuulu siihen joukkoon jonka silmissä pienet grafiikan ailahdukset vaikuttaisivat suuntaan tai toiseen. Haluan vain vihdoin päästä pelaamaan tämän pelin läpi :/

Demossa en huomannut mitään muuta häiritsevää kuin auto-aim:in.

Mielestäni ainoa graafinen ero Xbox-versioon oli pykälää tarkemmat tekstuurit ja pykälää nykivämpi ruudunpäivitys. Tiedä häntä...

Mm.. Toi tekstuuriprobleema noissa vertailukuvissa Xbugsin linkissä on kyllä niin selkeä, että jos kokopeliin säilyy niin jotain on vikana.
Muta toisaalta: se on jo NIIN selkeä, että ei tuollaista päästetä läpi, vaikka he sitten joutuisivatkin lykkäämään julkaisua.

odotan peliä paljon kun on kehuttu maasta taivaisiin että huhhuh

Muistelenko väärin vai oliko PS3:lla ylimääräinen lataustauko tuossa alun "hississä" ?

Graffoillahan ei ole niin kauheaa merkitystä ainakaan minulle. Pelattavuus ja skenaario ovat tärkeämpiä. Jos tuollainen tekstuuri bugi ei pelaamista haittaa niin sillä ei ole niin kauheasti väliä. :p

"Esimerkki PS3-version tekstuurien "laadusta":"

"Näin vain demossa.. Ja VAIN Big daddyssä."

Noh!Kaverin(Xbugs) allekirjoitus kertoo jo aika paljon...=)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi