Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

TGS 08: Halo 3 laajenee ensi vuoden lopulla

Bungie ja Microsoft paljastivat Tokyo Game Show'ssa mystisestä Halo 3 -laajennuksesta toisen trailerin. Samalla saatiin tietää, että laajennus julkaistaan ensi vuoden lopulla.

Lisäpaketin nimi on kokonaisuudessaan Halo 3 Recon, ja se kertoo ODST-joukkojen edesottamuksista ennen emopelin tapahtumia. Luvassa on uutta sisältöä yksin- ja moninpeliin.

Trailerin projektista voi ladata Bungien verkkosivuilta.

Galleria: 

Kommentit

Mmmmm... Kusen hunajaa. :)

Traileri olisi ollut ihan mukava linkittää uutiseen mutta tästäpä löytyy: http://kotaku.com/5060886/halo-3-recon-the-trailer

Itse pidän ideasta että pääsee pelailemaan ihan tavis soltulla eikä sillä Pottapää Pääliköllä. Mutta vuoden odotus? Damn, noh, ainakin odotettavissa on muutakin kuin Horse Armoria. Hieno uutinen joka tapauksessa.

Mutta mutta, onko tämä oikeasti LAAJENNUS?

Mielestäni näin jossain internetin syövereissä kuvan pelin kannesta!

EDIT: http://i33.tinypic.com/2yloa4i.jpg

Näyttäisi olevan ihan kokonainen uusi peli.

Kyseisen "lisärin" voi ostaa myös "pelinä". Koska pelihän on itsessään miltein uusi, vain uudet hahmot sun muut lisätään alkuperäiseen Halo3 peliin... näin sen ymmärsin vai...?

Jotain tuossa sarjassa on, kun tulee kylmiä väreitä pelkän julkistuksen kuultuaan, ja CGI-pätkä vetää ihan sanattomaksi. Lisää Halon yksinpelikampanjaa, yes please!

Vuosi no voihan paska :) odottavan aika on pitkä.

I can has Recon?

Mutta kyllä vuosi on helvetillinen aika odottaa. Noh, eiköhän niitä muita päivityksiä (mythic-mapit) saada tässä matkan varrella.

in before stammy :P

"in before stammy :P" Mitä ihmettä? :D Vähän olen myöhässä joo, mutta otetaan vahinko takaisin. Aamulla puoli seitsemän aikaan heräsin juuri sopivasti seuraamaan Major Nelsonin reaaliaikaista päivitystä juuri kun I can haz Recon-traileri pyöri Jaappanissa. Sitten piti lähteä kouluun, vaikka housut olivat jo kastuneet. :(

Äsken trailerin nähtyäni tulin uudestaan ja päätin rakastaa Bungieta ehdoitta elämäni loppuun asti, vaikken vastakaikua saisikaan. Niin törkiän siisti traileri ja kansikuva ja speksit ja KAIKKI. Parasta shittiä ikinä!

EDIT. Onko tuota traileria vielä kattavasti puitu jossain? Ainakin tämä uusi hero on jokin ONI:n hieman salaisempi jäpikkä, koska Superintendent ei saa kaverista tietoja (1.11).

Hehheh, katsopaakas kaverin vasemman käden heijastusta kohdassa 2.19-2.21. Näyttää selvästi joltakin piilotetulta easter eggiltä (mieshahmo).

Ens vuoden lopussa? Aww, crap. Olisinpa kuullut tästä vasta joskus puolenvuoden päästä. :P

Parempi olla sitten pelattavaa tarpeeksi, jos joutuu taas näin kauan asiaa mehusteleen :D

Olisi hienoa jos tekisivät tällä kertaa hyvän yksin/co-op kamppanijan peliin. Edellinen oli aika kuraa suoraan sanottuna. Taisivat Bungiet pojat keskittyä selvästikkin enempi tuohon PVP aspektiin. Nyt miettityttää 2 kertaa ennenkuin ostaa tämän jos se onkin samanlaista puoli-villaista epäbalanssissa (kampanijan osalta siis) olevaa huttua kuin Halo 2 & 3.

"Mitä ihmettä? :D"
Halo/Bungie-uutinen ei oo täydellinen ilman sua =D

SI:n ilmeitä oikeassa yläkulmassa on hauska seurata =D

Pahoittelen tätä huonoa uutisointia, mutta oli kiire pelastamaan maailma. Viikonloppuna asiasta voitaneen saada lisäselvennystä itse Bungielta, kunhan Weekly Update saadaan ihmisten ilmoille.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi