Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Suuren suosion saanut LittleBigPlanet-pelin betatesti päättyy 12. lokakuuta ja useat testin aikana luodut kentät uhkaavat sen myötä kadota datataivaaseen.

LittleBigPlanetin virallisilla sivuilla onkin menossa kysely, jossa tiedustellaan mielipidettä siitä, pitäisikö jo verkkojakeluun päästettyjen teosten olla saatavilla myös lopullisessa versiossa vai olisiko kaikkien aloitettava puhtaalta pöydältä. Aikaa vastaamiseen on maanantaihin asti ja lopputuloksen kerrotaan riippuvan täysin äänestyksen tuloksesta.

Samalla muistutetaan, että betan pelitallennukset tai vain omalle konsolille tallennetut kentät eivät ole käytettävissä LittleBigPlanetin lopullisessa versiossa. Vain verkkojakelussa olevilla kentillä on mahdollisuus säilyä jälkipolville.

LittleBigPlanet julkaistaan Suomessa 22. lokakuuta.

Galleria: 

Kommentit

Aika moni betaajista näyttää olevan sitä mieltä, että kentät tulisi säilyttää. Ja miksei, siellä on hyviäkin tekeleitä.

Forest Sackyllä siis saumaa saada jatkoaika varsinaisen pelin puolelta :) Toivottavasti säilyttävät myös nämä alun luomukset, vaikka ihan muistona siitä mistä on lähdetty liikkeelle. Vuoden päästä on kenttien taso kuitenkin oletettavasti huiman pitkällä tästä.

Toivottavasti säilyvät, koska omaa kenttääni tein viikon.

Ehdottomasti! Siellä on jo nyt sellaisia helmiä, että täytyy vain ihmetellä, miten jotkut ovat osanneet/jaksaneet tehdä sellaisia.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi