Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

TGS 08: Ninety-Nine Nights 2 yksinoikeudella Xbox 360:lle

Microsoftin Tokyo Game Show'n lehdistötilaisuudessa paljastui, että yhtiö on tuomassa Ninety-Nine Nights 2:n Xbox 360:lle yhteistyössä Q Entertainmentin kanssa..

Alkuperäinen Ninety-Nine Nights saatiin Xbox 360:lle vuonna 2006 Phantagaramin kehittämänä, mutta joukkomätkintä ei saanut arvostelijoita puolelleen.

Galleria: 

Kommentit

YES!!! Visuaalisuus oli kunnossa jo ykkösessä, nyt vielä päälle lisää pihviä itse toimintaan niin tässä on voittaja!

Vaikea innostua pelistä joka floppasi pahasti ensimmäisessä osassa, mutta ehkä tällä kertaa homma tehdään paremmin? Ja kuten Paolo totesi, oli tuo ykkösosa ihan nättiä katseltavaa.

YES YES YES YES Helskutti viimeinkin, en luovuttanut ja nyt se on tulossa!! Perkele, tämän takia vois vaikka alkaa taas ryyppää! YES!

NNN 2 tulee, jess!

Alkujaan vanhalla boxilla tahkosin semmosta sarjaa kun Kingdom Under Fire. Huippusarja, mikä meni ihan läskiksi tämän Circle of Doom (Ring Of Death) myötä.

NNN on vähän samantyyppistä, ja tosiaan tuli tahkottua läpi. Jos peliin tulisi vähän jotain lisää hyvännäköisen ulkokuoren päälle, niin ois hieno juttu.

Ykkönen ei ollu mikää hääppönen.. tai no heikko grafiikka ja framen putoamisesta annan pelille miinusta ja snifferi menosta ;).

Toivottavasti ykkösosan ääninäyttelijät ovat mukana kakkosessa.

"La-la-landslide!"

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi