Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

TGS 08: Adhoc Party vie PSP-pelit verkkoon

Sony Computer Entertainment Japan käynnistää lokakuun lopussa Adhoc Party for PSP:n betatestin, joka mahdolistaa aikasemmin vain suoraan PSP-konsolien välillä toimineet moninpelit myös internetin ylitse PS3:n välityksellä.

Adhoc Party for PSP ladataan Storesta PS3:lle ja sen pitäisi toimia ilman sen kummempia asetuksia. Uuden palvelun luvataan tukevan useimpia adhoc-ominaisuuden sisältävieä pelejä. SCEJ painotti varsinkin 2,5 miljoonaa myyneen Monster Hunter Portable 2nd G:n tukevan toimintoa heti betan alkuvaiheessa.

Adhoc Party for PSP:ssä kirjaudutaan ensin PS3:lla aulaan, jossa on mahdollisuus tekstiviestintään muiden kanssa. Pelatessa tuetaan PS3:n kuulokemikrofoneja tai PlayStation Eye -kameraa.

Galleria: 

Kommentit

Ihan jees, mutta noin neljä vuotta myöhässä. Vähän skeptinen olen tuon kanssa että heittämällä pitäisi toimia...

Kojo: Ilmeisesti tuolla ei tarkoituskaan saada kaikki ad hocia tukevia pelejä toimimaan internet-pilven yli, vaan tuki toteutetaan tuohon PS3:n softaan pelikohtaisesti.

Kuulostaa hämärältä ton PS3:n kanssa säätäminen...

Hämärää tai ei niin hyvä kun jaksavat kehitellä lisää ominaisuuksia.

TT-2k: Jep, mutta XLink Kain kanssa tullut säädeltyä niin paljon, ja olettaisin että toimii samalla periaatteella, ja tuo näyttäisikin aika lailla samanlaiselta kuin Kai.
Oletettavasti tuo toimii niin että PS3 ottaa molemmat verkkokortit käyttöön yhtaikaa, joten reikä nettiin syntyy piuhan kautta ja WLAN hoitaa juttelun PSP:n kanssa. Sitä hampaiden kiristelyä on taas tiedossa kun modeemi on NAT:in takana ja portteja pitää taas avata...

XLink Kai on loistava softa toimiessaan, toivottavasti tuo hoidetaan mallikkaasti myös PS3:lla.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi