Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

TGS 08: Tekken 6 Xbox 360:lle

Microsoftin John Schappert paljasti Tokyo Game Show'n lehdistötilaisuudessa, että Namco-Bandain Tekken 6 julkaistaan PlayStation 3:n ohella myös Xbox 360:lle ensi vuoden syksyllä.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Tekken-sarja nähdään muulla kuin Sonyn kotikonsolilla.

Galleria: 

Kommentit

pääsee poksimiehetkin hyvien pelien makuun! tosin poksin ohjaimen ristiohjain on sitä luokkaa että ei taida pelaamisesta tulla mitään... Mutta että vuoden päästä vasta? voihan vitura

" tosin poksin ohjaimen ristiohjain on sitä luokkaa että ei taida pelaamisesta tulla mitään... "

Jos sitä ristiohjainta ei itse osaa fiksata toimivaksi, niin löytyy boxille myös valikoima arcade-tikkuja, joilla tällaisia pelejä KUULUU pelata.

Odotettavissa?

Ei ihan ensimmäinen... "Tekken Advance" varmaan kertoo kaiken oleellisen.

huoh.... vasta syksynä 09?! jaappanissa tätä pelailtiin kaverin kanssa ja oli kyllä hyvännäköinen. ei mitenkään mullistava, mutta grafiikat olivat hyvät ja ohjattavuus huippuluokkaa. pitääkö nyt sitten ihan tosissaan ostaa se dark resurrection myös kolmoselle. prkl.

Haha, mitäs mitäs. Tappelu pelit kiinnostaa tosin yhtäpaljon ku hikisen showpainin kattominen. Paitsi DOA4... or SC4... or... BR2...arg.

Huh, otsikosta luulin jo, että peli olisi jo Xboxin yksinoikeus.
Nooh, onhan Xboxin puoleltakin pelejä PS3:selle käännetty.
Ainoastaan paljon myöhenmin. (Bioshock)

Ahha ha ha! Sinne meni viimeinkin syy hankkia PS3. Olenpa iloinen, että sijoitin boksiin.

EDIT: Ai niin... Se hiton d-padi... Pitää kai sijottaa johonkin kunnolliseen ohjaimeen. Enpä ole koskaan arcadetikkua omistanut, voisi kai sitäkin harkita. Toivottavasti ei maksa liikaa, kun pitäisi P2:llekin sellanen hommata.

Aika yllättävä veto, kun otetaan huomioon että lähes kaikki Tekken-pelien konsoliversiot on tullut Sonyn konsoleille. Näyttää siltä että suurin osa uusista arcadetaistelupeleistä tulee useammalle kuin yhdelle uusimman sukupolven konsoleista. Tai PS2:lle jos pelissä käytetään vanhempaa arcaderautaa ja PS2:n tehot riittävät pelin pyörittämiseen.

Toisaalta tämähän on vain hyvä pelaajien kannalta, varsinkin se että PS2:lle tulee vieläkin uusia taistelupelejä eikä tarvitse hommata uutta konsolia.

No oliko yllätys? Toisaalta hyvä juttu Xboxin omistajille.

Tekken 6 on suunniteltu alusta asti PS3:lle, eli myös nykyiset arcade versiot pelistä pyörivät "PS3 perustuvalla" alustalla. Saa nähdä miten hyvin se kääntyy boksille.

Jaahas.. Nyt taitaa jäädä PS3 hankkimatta. Tekkenit on yks mulle rakkaista sarjoista ja jos sen nyt boxille saa kuten Final Fantasy XIII niin taitaa jäädä syyt pleikkarin hankkimiseen.
Paitsi Metal Gearit ja Killzonet ja ne.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi