Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

White Knight Chronicles: Kuvia ja tietoa

Sony ja Level 5 esittelivät Tokyo Game Showssa vihdoinkin hiukan tarkemmin jouluna Japanissa julkaistavaa White Knight Chronicles -roolipeliä.

Pelin tarina alkaa Balandorin kuningaskunnan juhliessa prinsessansa täysi-ikäistymistä. Juhlat keskeytyvät, kun "Ritarin" voimaa etsivä "Velho" -niminen ryhmä hyökkää kuningaskuntaan. Nuori Leonard pakenee kellariin, josta hän löytää salaperäisen haarniskan, joka muuttaa hänet Valkeaksi Ritariksi. Haarniskan avulla Leonard peittoaa Velhon jättimäisen hirviön, mutta prinsessa kuitekin kidnapataan taistelun tuoksinnassa.

Uusine kykyineen Leonard lähtee pelastamaan prinsessaa, seuranaan lapsuudenystävä Yulie, sekä neuvoja antava salaperäinen taistelija Eldore. Seuraan liittyy myös pelaajan itse luoma hahmo.

Pelin taistelusysteemissä voi tallentaa ja nimetä omia komboja, joita voi käyttää yksinkertaisin kontrollein. Joskus vastustajat ovat valtavia, jolloin Leonardin aihetta muuttua seitsemänmetriseksi Ritariksi, mutta pärjätä voi myös käyttämällä taisteluissa molempia olomuotoja.

Yksinpelissä Leonard on päähahamo, mutta verkkopelissä käytetään itse luotua hahmoa, jolle voi valita sukupuolen, tyypin (taistelija, maagi jne) ja jota voi muutenkin kustomoida mieleisekseen. Verkossa taistellaan yhteistyössä neljän pelaajan ryhmissä.

Verkko- ja yksinpelissä ansaitut rahat, esineet sekä kokemustasot ovat käytössä molemmissa pelimuodoissa. Pelimuodot toimivat yhdessä muillakin tavoin, mutta niistä luvattiin kertoa lisää vasta myöhemmin. Verkkopeliin luvataan valtava määrä tehtäviä ja ne eivät liity yksinpelin tarinaan.

Sony ei vielä ole paljastanut White Knight Chroniclesin julkaisuaikataulua länsimaissa.

Galleria: 

Kommentit

Tätä odotetaan enemmän kuin uusinta Final Fantasya, joka on sarjan 9 osasta lähtien vain huonontunut. Toivotaan, että japanilaiset äänet ovat myös valittavissa.

Hieno muija ja kaikkea, mutta missäs viipyy sankari jolla olisi parta ja karismaa, sen sijaan että olisi joku nuori pulla-poika? Meinaan japski roolipeleissä, en Metal Gearissa. :p

Tuli tuosta parrasta mieleen, että eikös jossain videossa vilautettu hahmoeditoria? Voiko siis päähahmon ulkonäköä muokata vai onkohan moinen tarkoitettu vain nettiosioon?

Tuossahan se kysymyksesi vastataan uutisessa, johon juuri kommentoit.

Tarina on ainakin omaperäinen.

Hienoja kuvia. Tästä voisi hyvin kehittyä se PS3:n killeri JRPG.

Tarkasti on tytöltä kainalokarvat ajeltu.

^^ja siitä kiitokset pelin tekijöille. olisi aika ronskia jos tytöllä olisi pientä sängen tynkää kainaloissa, puhumattakaan kunnon puskasta.

näillä näkymin vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta peliltä, toivottavasti saavat siihen hyvän tarina mukaan.

Joo..mitäköhän sanois..Pelistä tulee mieleen lempi PC MMORPG oeli Guild Wars joten tämä on pakko ostos!

Tästä pelistä on kehkeytymästä aikamoinen suoritus. Sais myös tulla eurooppaan pikapuolin.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi