Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Halo 3 Recon on trilogian viimeinen kappale

Bungien Brian Jarrard vahvisti GamesIndustrylle, että Tokyo Game Show'ssa julkistettu Halo 3 Recon on räiskintätrilogian viimeinen projekti. Bungie saattaa kuitenkin jatkaa Halo-universumin parissa uudella tavalla muissa projekteissaan.

Työ projektin parissa aloitettiin täydellä höyryllä vasta joitakin kuukasia sitten. Lisäosan valmistuttua tiimin jäsenet siirtyvät Bungien muiden pelien pariin.

Halo 3 Recon on itsenäinen laajennus, joka julkaistaan tavallisten pelien tapaan kauppojen hyllyillä, eikä suunnitelmia Xbox Liven kauppapaikan suhteen ole.

Bungie ei pidä projektia täysimittaisena pelinä, mutta se ei kuitenkaan vaadi Halo 3:a toimiakseen. Emopelin omistajille saattaa toisaalta olla luvassa yllätyksiä.

Recon sisältää uuden kampanjan, jossa seurataan ODST-sotilaan seikkailuja New Mombasan kaupungissa. Koska pelihahmo ei ole enää Spartan II -supersotilas, näkyy muutos pelikokemuksessa. Kehittäjät eivät kuitenkaan lähtisi kuvaamaan projektiaan hiiviskelypeliksi.

Kampanjan lisäksi Reconin kanssa samalla levyllä saadaan uusia moninpelikarttoja ja ominaisuuksia Halo 3:sta tuttujen juttujen rinnalle. Tarkempia tietoja moninpelin luonteesta ei vielä ole kerrottu, mutta joidenkin lähteiden mukaan se toimii jatkeena Halo 3:n moninpelille.

Recon julkaistaan ensi vuoden lopulla, mutta uutta Halo 3 -sisältöä ei tarvitse odottaa aivan niin kauaa, sillä pelin seuraava karttapaketti saadaan ensi vuoden alussa.

Galleria: 

Kommentit

Toivotaan että pojat keskittyisivät hieman enempi kampanijaan tässä osassa, eikä vain siihen PVP:hen. Balanssi Halo 2 & 3 kampanijassa oli ainakin minusta hieman hakusessa, kaikkea oli todella vähän ja kaikkea oli nerfitty, kun vihollisia olikin sitten boostailtu.

Pelaaja vastaa pelaaja matsien kannalta ne olivatkin hyviä ratkaisuja, mutta itse pelin kannalta ei niinkään. Halo 1:sessä oli minunmielestäni vielä hieno kampanija, olisi upeaa jos Bungie tekisi jotain yhtä hienoa. :)

"Halo 1:sessä oli minunmielestäni vielä hieno kampanija..."

No en tiedä, kyllä kolmosesse kohtaus jossa helvetti repeää ja floodi saapuu on syöpynyt minun mieleeni lähtemättömästi. :)

Eikös Halo 3:n pitänyt olla jo se viimeinen osa tästä trilogiasta?

Raha.

Toivottavasti sitten jossain kirjassa tai leffassa selviää, mihin ne Johnny boy ja Cortana on matkalla Halo 3:n Legendary-lopussa =/

I can has mythic maps?

Eli siis ensi vuoden alussa se paketti... Sitä odotellessa =)

Mikä helvetti siinä on kun pitää ruveta "Valveilemaan" lisäosien kanssa, eikä tehdä pelejä normaalisti kuten muutkin pelitalot? Halo 4 kehiin!

(Kaikesta huolimatta HalfLifet ja Halot ovat huikeita.)

:)

"We actually have a Mythic map pack coming out early next year. We don't have firm details or a date yet, but we do have one more map pack coming out, and then we do have some maps associated with the actual Recon retail release. "

Hä? Eli siis vielä kaksi map packia tulossa ennen Reconia? Paljon mappeja...

Olisin toivonut Mythiciä jo täksi vuodeksi ja Reconia ensi vuoden alkupuoliskolle, mutta aina ei voi voittaa.

"Halo 1:sessä oli minunmielestäni vielä hieno kampanija..."

No en tiedä, kyllä kolmosesse kohtaus jossa helvetti repeää ja floodi saapuu on syöpynyt minun mieleeni lähtemättömästi. :)

Juu, se oli kyllä hienosti tehty!

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi