Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

TGS 08: Bayonettan alastomat erikoisliikkeet

Devil May Cry -sarjan luoneen Hideki Kamiyan uudessa Bayonetta-toimintapelissä tuntuisi uuden trailerin ja kuvien perusteella olevan paljon tuttua DMC-sarjasta.

Silmiinpistävin ero on kuitenkin noitataitoja omaavan nimisankarittaren erikoisliikkeet, joissa Bayonettan päällä oleva puku alkaa yhdessä hiusten kanssa elää omaa elämäänsä, jättäen kantajansa ilman rihman kiertämää.

Bayonetta julkaistaan PlayStation 3:lle sekä Xbox 360:lle joskus ensi vuonna ja sen uuden trailerin näet klikkaamalla tästä.

Galleria: 

Kommentit

Voi hyvänen aika niitä japseja!:D No, huvinsa kullakin.

Kukkahattutädit jo teroittelevat keihäitään...

Taitaa muuten Bayonettan haalari koostua sen hiuksista, jotka se sitten ottaa parempaan käyttöön kun pitää tehdä isompia hyökkäyksiä.

Tällaisen kuvan sain kun katselin traileria.

...Koko eilisen illan.

...Yhdellä kädellä...

Onpahan syy ostaa ko. peli.

Rutabaga: "Taitaa muuten Bayonettan haalari koostua sen hiuksista, jotka se sitten ottaa parempaan käyttöön kun pitää tehdä isompia hyökkäyksiä."

Tarkemmalla katselulla jotain tuon suuntaista taitaa olla kyseessä. Viilasin hiukan uutista.

Bayonettalla on silmälasit ja asekorkokengät. Täydellistä. Kiitos Kamiya! :D

Ja taas näitä"taiteellisia"pelejä.

Noh,olihan jonkun jatkettava itagakin perinnettä!...tiedätte kyllä mitä.

Hihih, nekid attacks! :3

Keisarin uudet vaatteet, eiku...

Ja tällähän on oikeasti jotain merkitystä kun pelihän on aivan varmasti ilman wardrobe malfunctioniakin K-18. Eiköhän suuri osa 18v ole jo ihan oman osansa alastomuutta nähnyt ettei tästä sen suurempaa tarvitsisi tehdä... Hardly mutta toivossa on hyvä elää :)

"Ja tällähän on oikeasti jotain merkitystä kun pelihän on aivan varmasti ilman wardrobe malfunctioniakin K-18. Eiköhän suuri osa 18v ole jo ihan oman osansa alastomuutta nähnyt ettei tästä sen suurempaa tarvitsisi tehdä... Hardly mutta toivossa on hyvä elää :)"

Mutta katsoppas kun alaston ihminen on kauheampi näky, kuin jonkun pään irti repiminen ja sisäelimien esittely. Se tuntuu olevan okei, mutta aina nousee KAUHEA älämöly kun vähän nänniä näkyy. Ihmiset ovat aika kaksois moraalisia... :3

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi