Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Microsoft kumoaa huhut Xbox 360:n blu-raysta

Microsoftin Larry Hryb ja Aaron Greenberg kumoavat Major Nelsonin podcast-lähetyksessä tuoreet huhut Xbox 360:n blu-ray-lisälaitteesta.

X-bit Labsin raportoiman huhun mukaan yhtiö olisi jo valinnut valmistajan asemalle, mutta Greenbergin mukaan uuden formaatin hyödyntämisestä ei ole suunnitelmia.

- Me uskomme, että tulevaisuus on digitaalisessa jakelussa, Greenberg linjaa.

Galleria: 

Kommentit

Kyllä rahoille pitää saada käsintuntuvaa vastinetta, mutta mikäli hinta olisi huomattavasti alhaisempi ja ostetun sisällön voisi ladata niin useasti kuin haluaa ja tarvetta on niin en näe tässäkään mitään huonoa puolta enää.

Noh, se siitä sitten taas.
Olisihan tuo digijakelu kivaa jos niitä pätkiä saisi suomestakin!

Tykkään digitaalisesta sisaällöstä jossain määrin paljon enemmin mutta toisaalta ärsyttää että esim. psn storessa digitaalinen versio on saman hintainen kuin levyllinen, pitäisi olla alhaisempi hinta. Taitaa liian aikaisin MS selitellä digitaalisesta sisällöstä. Ehkä tulevaisuudessa mutta ei vielä. Kun saan 100mb netin n.20-30e hintaaan niin katsotaan sitten uudestaan. Vielä pärjää talonyhtiön netillä 4mb 7euroa. Sori meni vähä jaaritteluks

Se olikin liian hyvää ollakseen totta.

Mitä digitaaliseen sisältöön tulee niin EU:n pitäisi painostaa parantamaan runkoverkkoa ja tukea voimakkaammin internet-yhteyksien tarjontaa. Lisäksi lainsäädäntö toivottavasti viilataan yhtenäiseksi niin ei tarvitse palvelun tarjoajien tapella jokaisen eri maan kanssa.

Eipä se leffakirjaston keruu verkkoteitse silti kovinkaan kivaa olisi. Terankaan kovalevyyn ei kovin montaa HD-elokuvaa mahdu.
Ehkäpä viel joskus, mut mielestäni ei ole vielä puhtaasti verkkojakelun aika. (ei elokuvissa eikä peleissä).

Levyn yksi oleellinen etu on se, että leffan voi kattoa kaverinkin luona, ellei sitten ulkoiselle kovolle lataa leffaa.

joo.. tän päivän Suomenkin nettiyhteystarjonnalla ei paljon toivoa tuohon sähköiseen jakeluun, yleisin nopeusluokka on kuitenkin siellä 2mbit/s paikkeilla ja osassa suomea 24mb tuo maksiminopeus, mikä ei taasen toteudu juuri ikinä.. lataile siinä sitten teräväpiirtoa, ei paljo hampaita naurata! samassa ajassa ajais hakemaan levynä vaikka mistä hevonkuusesta. Mutta paskaakos ne M$-inssit ja päällysmiehet Suomi-pojan oloista välittääkään...

Yksi syy Microsoftin BD-nihkeilyyn saattaa olla myös se, että tukeakseen Profile 2.0 -levyjen ominaisuuksia, pitäisi Xbox 360:ssa olla avoimempi yhteys nettiin.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi