Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

WipEout HD sai paikkauksen

Sony julkaisi kaikessa hiljaisuudessa jo perjantaina WipEout HD -kaahailuun päivityksen, joka korjaa pitkän kaverilistan peliin aiheuttaman jäätymisongelmat.

Virallisella foorumilla Sonyn puolelta kuitenkin varoitetaan, että jos peliä pelatessa kaverilistalla on ollut jossain vaiheessa yli 50 ystävää, on mahdollista, että pelitallennus on vioittunut ja saattaa aiheuttaa ongelmia. Näiden välttämiseksi Sony suositteleekin pelitallennuksen poistamista, kun päivitys on ajettu.

Pelitallennuksen poisto ei vaikuta kerättyihin trophyihin tai verkkoennätyksiin, mutta nollaa tiedot kampanja-pelimuodosta, tiimiuskollisuudesta ja peliasetuksista.

Galleria: 

Kommentit

Itse olen pelannut huoletta samalla tallennuksella päivityksen jälkeen, vaikka kaverilistalla oli parhammillaan yli 60 nimeä.

Vaikka pelitallennus vielä menisikin solmuun, se tuskin vaikuttaa trophyihin tai online-ennätyksiin. Kyse lieneekin lähinnä siitä, että kuinka pitkälle peliä on jo pelannut ja innostaako aloittaa kampanja alusta heti, vai vasta pakon edessä.

Ei ollut onglemia ainakaan täällä tallennuksien kanssa.

yli 80 kaveria parhaimmillaan eikä ongelmia.

Varmaan tarkoittivat enemmänkin että tallennus on voinut korruptoitua päivityksen yhteydessä. ja jos näin on tapahtunut niin kannattaa talletus poistaa.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi