Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Microsoftilta tarjouksia kiintolevyttömille pelaajille

Microsoft kertoi aikaisemmin Xbox 360:n syyspäivityksen vaativan 128 megatavua vapaata tallennustilaa. Nyt ohjelmistojätti on paljastanut suunnitelmansa mahdollisten tilaongelmien ratkaisemiseksi.

Korkeintaan 64 megatavun muistikortin omistaville aktiivisille Live-jäsenille tarjotaan ilmaista 512 megatavun muistikorttia. Pelkän muistikortin varassa eläville tarjotaan puolestaan noin 20 euron hintaista 20 gigatavun kiintolevyä.

Vähemmän aktiivisille Live-käyttäjille tarjotaan 20 gigatavun kiintolevyä ja kolmen kuukauden kultatilausta verkkopalveluun noin 30 eurolla.

Henkilökohtaiset tarjouksensa voi tarkistaa Xbox.comista konsolin sarjanumeron ja tuotekoodin avulla.

Galleria: 

Kommentit

No hyvä, että luotiin ratkaisuja pattitilanteessa olijoille. Hienoa.

Microsoft on kyllä erinomaisesti pyrkinyt paikkailemaan välejään asiakkaiden kanssa ja kyllä tästä sekä takuuhuollon toimivuudesta voi nostaa hattua tuohon suuntaan.

Saisivat antaa alennuksia myös isompiin kiintolevyihin kun tuo 20 gigaa ei riitä enää mihinkään syyspäivityksen jälkeen.

toimiskohan jos ostais 150 euron arcade paketin gigantista ja saisi tuo kovalevyn 30 eurolla :)

"toimiskohan jos ostais 150 euron arcade paketin gigantista ja saisi tuo kovalevyn 30 eurolla :)"

Ite mietin samaa :DD

frozen9999: "toimiskohan jos ostais 150 euron arcade paketin gigantista ja saisi tuo kovalevyn 30 eurolla :)"

Noinhan se juurikin toimii. Tosin mukana tuleva muistikortti pitää
täyttää demoilla tjs. ja konetta pitää käyttää Livessä, jolloinka
systeemeihin kirjautuu tieto että muistisi on täynnä...

Seuraavaksi siiryn microsoftin puolelle, sony ei ikinä antaisi mitään ilmaiseksi. >:(

Täytyy kyllä antaa papukaijamerkki MS:lle tästä. Vaikka tuo 20 giganen levy onkin ns. poistuvaa mallia, niin monille se on täysin riittävä. EDIT: Tosin kuten karibu tyylilleen uskollisesti tuossa mainitseekin, onko MS:llä juuri vaihtoehtoa asian suhteen. Silti varovasti nostan hattua.

Fani poikuutta tuossahan on vain totuus? Vai olisiko kiva ostaa arcade ja sitten tulee päivitys eikä live enään toimi? Tuo ei olee lähelläkään fani poikuutta.... Uskon että MSllä on ollut muutenki tarpeeksi ongelmaa ringien kanssa :)

MS ei periaatteessa ole korvausvelvollinen, mutta koska vaaditaan sitä muistia niin veikkaan, että halutaan varmistaa taas asiakkaiden tyytyväisyys.

Lisäksi uskon, että MS haluaa selvittää mikä on tarkka tilanne ja voivatko antaa tämän kampanjan jälkeen pelinkehittäjille vapaat kädet kovon käyttämiseen jos kampanjan kovojen hankkiminen osoittautuu suosituksi. Ei tuo tosiaankaan ole paha hinta. Ja ainahan on ihmisiä jotka eivät ole tyytyväisiä mistään, ei edes tästä.

Mutta sinullakin oli kyllä vietissäsi pieni ajatusvirhe; tottahan toki
Live toimii vaikka et päivittäisi, Livestähän se päivitys haetaan. ;)

Hieno kädenojennus Core/Arcade lootan omistajille!

Eli kaikelta tältä olisi säästytty ku olis alunperin jo laitettu se kovo mukaan, koska nyt ne varmaan on huomannu et se on jo pakollinen osa boxia eikä mikään valinnainen lisävaruste.

Mut ihan hyvä ku arcaden omistajille tarjotaan tälläista etua. Seurauksena tästä vaan voidaan odottaa, että arcadeen tule se kovo mukaan

Microsoftin suurimmat munaukset:

1. RRoD ja hajoamiset: kohtuullisen hyvin korjattu uusien mallien myötä ja takuiden jatkamisilla
2. Kiintolevyttömyys osassa konsoleista: korjattu/korjataan parhaillaan
3. Häiritsevä kovaäänisyys: NXE:n myötä täysin korjattu

Nämä ongelmat olisi tietysti voitu välttää täysin mutta parempi korjata ne myöhään kuin ei milloinkaan. Nyt ei muuta kuin kovo käyttöön pelinkehittäjillekin.

Miten kovalevyttömyys voi olla munaus kun ostaja itse valitsee sen kovottoman mallin? Vai pitääkö MS:n kantaa vastuu asiakkaiden omista valinnoista?

EDIT: Kovottomuus on pieni puute, mutta valinnan lopulta tekee kuluttaja.

"Miten kovalevyttömyys voi olla munaus kun ostaja itse valitsee sen kovottoman mallin?"

Koska kovon puuttuminen aiheuttaa päänvaivaa pelinkehittäjille ja tehoa voitaisi kenties hyödyntään paremmin kovon kanssa.

Kovalevyttömyys on siinä mielessä munaus, että mikkisofta teki montaa eri boxi-pakettia, jotka nyt sotkevat Ms:n tulevaisuuden suunnitelmat. Eikä se ole kuluttajan vika, jos Ms myy tusinaa eri versiota ja sitten jälkikäteen ilmoittaa että ois sittenkin pitänyt olla se kovalevyllinen versio.

Nyt kun vielä sais isompia kovoja halvemmalla...

Paolo: "Karibu katsohan nyt tarkkaan, näin pidetään lupaus."

Tosin NXE:n kohdalla MS ottaa taas mallia Sonysta ja karsii jo luvattuja ominaisuuksia ennen julkaisua.

Ainahan täällä on sonyn fanipojat saaneet paljon vapaammin rellestää. On se tietty kauheaa että vihollinen koittaa pitää mahdollisimman hyviä välejä asiakkaisiin ja näin vie mahdollisesti taas omalta suosikilta jotain pois...

Eiköhän tämäkin päätös tehty isoja markkinoita ajatellen. Se nyt on se ja sama mitä me täällä pienessä suomessa asiasta ajatellaan. Nyt tämä mahdollistaa jenkeissä eli konsoleiden ykkösmarkkina-alueella edullisesti kaikille uuden dashboardin käytön.

edit. turhat pois

Miksi näissä uutisissa on edes kommentoimismahdollisuus? Kertaakaan en ole löytänyt näistä mitään todellista informaatiota, sitäkin useammin pelkkää sisällötöntä vääntämistä aiheen ohitse.

Tietysti ennenkun suunapäänä nimittelee muita fanipojiksi kannattaisi tietty ensi tarkastella omaa käyttäytymistään.... hanakimpia arvostelijoita kun tuntuvat olevan ne joiden oma foorumikäyttäytyminen tuskin kestää tarkempaa tarkkailua... Siitten vähän aiheestakin. Sen verran hyvä tarjous tuo on, että tiedä vaikka kamelinselkä viimein katkeaisi ja arcade saapuisi tähänkin taloon.

Voi jumala nähköön rauhoittukaa jo noiden salaliittoteorioiden kanssa. Jos katsotte vaikkapa viimeksi bannattuja käyttäjiä, kolme tuoreinta tapausta ovat niin kutsuttuja PlayStation-fanipoikia. Ehkä tätä kenkää pitäisi antaa kohta myös toiseen suuntaan.

Jos suurin osa käyttäjän viesteistä tulee konsolisotaan ja uutiskommentteihin, joissa soditaan, ollaan heikoilla hangilla, heikoilla hangilla!

Oliver varmaan viittasi kommentilla siihen, että elokuvien jakaminen ei kuulu NXE:n ominaisuuksiin heti julkaisussa.

http://www.videogaming247.com/2008/10/13/nxe-to-launch-without-movie-sha...

Tuosta piti alun perin tähän uutiseenkin pistää mainintaa, mutta unohtuipa sitten.

Hahhah, hyvin tosiaan taas kommentointi karkaa käsistä! :D

Hieno ele M$:ltä, sanoisinko. Kovollisen boksin hankkiminen ei enää tule kalliiksi: ostamalla Arcaden ja täyttämällä muistikortin uuden kovon saa entisaikoihin verrattuna puoli-ilmaiseksi.

Onko kenellekkään tullut mieleen tälläistä hullua ajatusta:
Haluaako MS tällä kampanjallaan Arcadet ulos markkinoilta? Mietin vain, että tämä aika vahvasti suosii Arcaden ostamista ja jos esim. MS päättäisi sen valmistuksen lopettaa niin aika hyvin ne vanhat pitäisi mennä pois hyllyiltä?

MS pääsisi "eroon" noista laitteista ja käyttäjille annetaan pieni bonus sen tekemisestä? Sitten julistetaan Arcade poistuvaksi malliksi, koska "päivitys vaatii" kovon?

Vähän epäilyttää, kun Microsoft on kuitenkin hehkuttanut tuolla maagisen 200 dollarin rajan alittumisella ja tämähän on juurikin tuon edullisen Arcaden ansiota - elleivät he sitten aio alentaa hintaa taas tai jotain muuta yhtä ovelaa.

kuinkakohan monelle nämä muistikortit oikein jaetaan? eivät ne kuitenkaan ihan ilmaisia ole... ms saanut maksella kalan "huonosta" suunnittelusta hieman ekstraa sen julkaisun jälkeen.

Varsin mukavaa MS:lta. Välillä sitä positiivistakin PR:ää siihen suuntaan.

Tämähän on mahtava homma! mutta millä tuon voi maksaa kun en luottokorttia omista? electroni tuskin käy...

Oliver:
"Tosin NXE:n kohdalla MS ottaa taas mallia Sonysta ja karsii jo luvattuja ominaisuuksia ennen julkaisua."

Kovin hyvin ei ole oppi tuntunut menneen jakeluun, kun MS meni ihan julkisesti tiedottamaan medialle, että yksi ominaisuuksista tulee käyttöön vasta jälkikäteen.

Sony taas osaa hoitaa homman niin tyylikkäästi, että asiakkaat saavat huomata poistetut ominaisuudet ihan itse, tuotteen jo maksettuaan.

Hain aamulla Gigantista boxin ja en edes ollut liittänyt konsolia nettiin kun kävin tilaamassa ton kovon, eikä valittanut mitään. Eli ei tarvi edes olla pelannut koneella, kun ton kovon voi tialta.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi