Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Mirror's Edge on trilogia

Digital Illusionsin tuottaja Owen O'Brien kertoi AusGamerin haastattelussa, että Mirror's Edgestä on tarkoitus rakentaa trilogia.

- Kertomamme tarina on tavallaan trilogia, kolmiosainen tarinakokonaisuus. Parissa ensimmäisessä pelissä on kyse Faithista ja hänen kokemuksistaan maailmassa, O'Brien kuvaili.

Hän innostui jopa vihjailemaan kehittäjien haluavan saada kenttäeditorin jatko-osaan. Electronic Arts julkaisee Mirror's Edgen Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle 13. marraskuuta. Ennen sitä pelistä pitäisi kuitenkin tulla ladattavaksi demo konsolien verkkopalveluihin.

Galleria: 

Kommentit

Tämän pelin demoa odotan kyllä kovin paljon. Paljon on kiinni demosta tämän pelin menestys. Hyvä luottamus tuotteeseen kun "uskaltaa" laittaa demon ennen julkasua. Go Dice go!

Mitä katsellut gameplayta, niin ei kyllä pätkääkään kiinnosta. Tai no semmoisen pätkän, että demoa tulee kokeiltua tietty. Mutta vaikea uskoa pelin pääsevän muuta kuin korkeintaan alelaarilistalle.

nothing: "Mitä katsellut gameplayta, niin ei kyllä pätkääkään kiinnosta."

Sama vika. Olisin ostanut jos olisi tullut pari kuukautta aikaisemmin,
vaan nyt on tuloillaan paljon kiintoisampaakin pelattavaa...

Trilogia. Kuinka yllättävää. Eikös kaikki uudet pelisarjat suunnitella trilogioiksi tätä nykyä? Miten olis semmonen, jos vaikka tehtäis kunnon peli kunnollisella juonella siten, että siinä olis vauhdikas alotus ja napakka lopetus?

Alkaa pikkuhiljaa vituttamaan noi "to be continued" -lopetukset.

Ei kyllä sytytä tämä peli. Hype menee ihan ohi. Ehkä jos arvostelut yllättää, niin voihan sitä kokeilla alelaarista.

Niin pitäisi yhden jos toisenkin uuden pelin olla trilogia... katsotaan sitten kun se kolmas osa on oikeasti tuloillaan. Vähän turhaa lähteä tuollaisia kommentteja viljelemään etenkin kun lupaukset "trilogioista" tuntuvat olevan nyt muodissa, keskittyisivät siihen ensimmäiseen peliin ensiksi.

Tämähän on siis puhtaasti hyvään pelattavuuteen ja fiilikseen nojaava peli. Jos ne on kunnossa ja peli tuntuu hyvältä ja mielekkäältä niin menestystä voi tulla...

No mitä tuossa messuilta pelattuna nähnyt, niin aikamoista die - retry - die rumbaa näytti olevan.

On se kumma jos tämän pelin konseptia jaksaa runnoa kauemmin kuin 1 julkaisu...

"No mitä tuossa messuilta pelattuna nähnyt, niin aikamoista die - retry - die rumbaa näytti olevan."

Journalistit ja pelimessuilla kävijät ovat tunnetusti paskoja pelaajia. Ei tuollaisista asioista kannata välittää, kun kyse on jostain pelimessu-first-try-ever videoista. Jos/Kun pelaaminen on kokemuksen myötä samanlaista kuin trailereissa, niin tässä voi olla kyseessä helvetin kova julkaisu. Totta kai pelaaminen on melkoista hakemista, kun mihinkä tahansa vähänkään taitoa vaativaan peliin (ei siis koske Wii-pelejä...) koskee ensimmäisen kerran, etenkin kun niin tehdään häiritsevän meluisassa messuympäristössä ja minimaalisella opastuksella.

Mieluummin tällaista tukee kuin jotain tämän syksyn tylsää räiskintäpelisatoa (Gears of War 2, Call of Duty 5, Resistance 2 jne.). :)

"keskittyisivät siihen ensimmäiseen peliin ensiksi."

Onhan siihen jo keskityttykin, niinkin kauan ettei peliä edes paljastettu ennen kuin se oltiin hiottu lopullista vastaavaan kuntoon ja julkaisuunkin oli alle 6kk. Se nyt vain alkaa katsos olla jo valmis, joten voi pikkuhiljaa kääntää katseen jo tulevaisuuteen. Jos Mirror's Edge menestyy, niin sitten on jo jotain suunnitelmia tulevaisuuden varalle. Niitä on hyvä tehdä jo ennen kuin edellinen projekti on valmis. Se on järkevää ihan vain taloudelliseltakin kannalta, kun ei sitten pelin julkaisupäivän jälkeen tarvitse pyöritellä peukaloita montaa viikkoa ja maksaa palkkaa kehitystiimille siitä, vaan voi mahdollisimman pian aloittaa seuraavan projektin. Jos se ei menesty, niin sitten voi miettiä jotain muuta.

Nintendokin aloittaa uusista Zeldoista ja Marioista puhumisen ennen kuin edellinen on ulkona, mikseipä samaa oikeutta sallittaisi muillekin kehittäjille, etenkin kun pelinä näyttää olevan niinkin freeshi tuulahdus pelimaailmaan kuin Mirror's Edge.

"On se kumma jos tämän pelin konseptia jaksaa runnoa kauemmin kuin 1 julkaisu..."

Niin, jatko-osat kun tulevat AIVAN VARMASTI olemaan 100%:a kopiota ensimmäisestä osasta. *kuvittele-tähän-se-ärsyttävä-rolleyes-hymiö* Varmasti niissä tullaan tarjoamaan vaihtelua uusien jippojen, ympäristöjen ja juonen kanssa. Ja mitä sinä tiedät vielä pelin vetovoimasta, kun sitä ei olla julkaistu etkä ole varmaankaan sitä edes pelannut? Marioita on jaksanut pelata 20 vuotta, ja tämä kun vaikuttaa ikään kuin modernilta FP-Mariolta. Tämähän voi olla pelinä paljon viihdyttävämpi ja koukuttavampi kuin iänikuiset räiskinnät, joita nykyiset Halo- ja Gears of War fanaatikot jaksavat pelata peli toisensa jälkeen.

^Hmm erikoista FamaZ tuo tarpeesi hyökätä hyviä taistelupelejä vastaan.
Eihän niitä ole pakko ostaa, jos ei kiinnosta?

Pitäähän sinunkin ymmärtää että kahden napin ajoitus-parkour ei voi kiinnostaa kaikkia edes konseptina.

Minä olisin kiinnostunut jos tämä olisi sandbox-peli.
Se tukisi tuota parkour-ajatusmaailmaakin.

Se on trilogia vain jos se menestyy. Peli on erittäin mielenkiintoinen, valoisa ja toivottavsti myös hyvä.

Meh, menestyis edes ensin.

Famaz " Ja mitä sinä tiedät vielä pelin vetovoimasta, kun sitä ei olla julkaistu etkä ole varmaankaan sitä edes pelannut?"

Heh heh, yksi sana: kokemus.

Niin, ja mitä tuohon konsepti-sanaan tulee, kannattaa miettiä mitä se meinaa. Toki jos Mirror's edge muuttuu radikaalisti johonkin suuntaan, kuka sitä tietää, miten hyvä peli ME 2 on.

"Minä olisin kiinnostunut jos tämä olisi sandbox-peli.
Se tukisi tuota parkour-ajatusmaailmaakin."

Pelistä voi laittaa pois päältä "puna-avun", jolloin pelaajan PITÄÄKIN keksiä reitit itse. Toki reitit ovat joskus putkimaisempia, mutta previkoista on saanut sen käsityksen, että usein pelaajalla on useampiakin reittejä valittavanaan eikä reitti määränpäähän ole aivan niin selvä.

Enkä ole niinkään varma, että sandbox-tyyli tukisi peliä niin hyvin kuin luulet. Parkourissakin voi olla samanlainen "ollaan talon A katolla, josta pitäisi päästä mahd. nopeasti talon B katolle" tavoite kuin Mirror's Edgessäkin. Toki lähtöpisteen ja päämäärän saa päättää oikeassa elämässä itse, mutta Mirror's Edge on peli, joten siinä on hyväkin olla jotain ennaltamäärättyä. Päämäärätön parkourpeli saattaisi käydä huomattavasti tylsemmäksi kuin tällainen, jossa on nähty enemmän vaivaa hieman suppeamman alueen kenttäsuunnitteluun. Voisivat samalla muuttaa Mariotkin sandbox-peleiksi. *huokaus*

"Pitäähän sinunkin ymmärtää että kahden napin ajoitus-parkour ei voi kiinnostaa kaikkia edes konseptina."

Ja yhden napin räisintä kiinnostaa? Hurraa tuplastandardit. :p

"Niin, ja mitä tuohon konsepti-sanaan tulee, kannattaa miettiä mitä se meinaa."

Marion konsepti ei ole hirveästi muuttunut vuosien saatossa ja niitä kyllä jaksetaan pelata, koska kaikissa peleissä tuodaan pieniä uudistuksia, jotka pitävät homman suht tuoreena. Mikseipä sama voisi toteutua Mirror's Edgenkin kohdalla. Tärkeintä Mirror's Edgessä on mielestäni kenttäsuunnittelu. Kunhan se pysyy vaihtelevana ja tarpeeksi haastavana läpi pelin ja mahdollisesti pelien, aivan sama vaikka julkaisisivat kymmenen Mirror's Edgeä

"Heh heh, yksi sana: kokemus."

Kokemusta itse pelistä vai vain vuosien pelikokemuksen tuomaa intuitiota? Oletko kenties päässyt testaamaan viisi minuuttia pelin ensimmäistä kenttää ja teet päätelmiä koko pelistä sen perusteella?

Trilogia :D

Kunhan puhuvat paskaa lämpimikseen... Tekosyy tehdä turhia jatko-osia...

Baron vei sanat suustani. XD

"Kunhan puhuvat paskaa lämpimikseen... Tekosyy tehdä turhia jatko-osia..."

Eikös tuo kuitenkin ole vähän päinvastoin.

Koska jos peli vähänkin menestyy niin siitä tulee varmasti jatko-osa. Nyt tekijät ovat vain mahdollisesti valmistautuneet siihen hieman paremmin.

Mikä muuten yleensäkkään tekee jatko-osasta turhan?

Niin aika rohkeaa aloittaa trilogiasta puhuminen kun ensimmäinenkään osa ei ole edes kaupan hyllyillä.

Aika monelle uudelle pelille varmasti suunnitellaan, ainakin jossain muodossa jatko-osaa. Lair trilogia oli luultavasti myös ajatuksissa ennen pelin julkaisua, jostain syystä ei enää julkaisun jälkeen :P

Smirre: "Lair trilogia oli luultavasti myös ajatuksissa ennen pelin julkaisua, jostain syystä ei enää julkaisun jälkeen :P"

Too Human... :(

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi