Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Sudan mielessä MotionPlus ja verkkopeli

No More Heroesin isä, Goichi "Suda51" Suda pohtii No More Heroes: Desperate Strugglen mahdollista tukea Wiin MotionPlus-lisäosalle. Suda ei ole kuitenkaan vielä päässyt henkilökohtaisesti testaamaan liikkeentunnistusta parantavaa laitetta.

Samoin kehittäjä tutkii mahdollisuutta lisätä verkkopelimahdollisuus omalaatuisen toimintapelinsä jatko-osaan, jonka on kerrottu olevan synkempi kuin edeltäjänsä.

No More Heroes: Desperate Struggle julkaistaan Wiille vuonna 2010.

Galleria: 

Kommentit

MotionPlus tuki: Ei kiitos
Verkko-peli tuki: Kyllä kiitos

Molemmat kiitos!

Pelimies_: Miksi? Mulle kelpais molemmat. mutta jos saa toisen valita niin juuri toisinpäin. Lähinnä siksi että verkkopelaaminen ei ole koskaan kolahtanut. Pitäisi sopia aikoja (ellei jotain random-matsia ota), ja sekös vapaa-ajalla ahdistaisi.

Kastle: Sen takia koska itselläni ei ole aikomusta hankkia MotionPlussaa (ellei sitten tule joku mullistava AAA peli joka sitä käyttää, tokihan tämäkin hyvä peli on ,mutta ei vielä tarpeeksi hyvä olisi MPlussan ostoon), ja jos MotionPlus tulee käyttöön niin pelkona että peruskontrolleiden hiomiseen ei keskitytä niin paljoa. Entäs verkkopeli sitten? Siitä MotionPlus jouduttaisiin jokatapauksessa pudottamaan pois koska kaikki ei sitä voi käyttää, tai sitten erilliset verkkopelit motionplussan käyttäjille ja niille jotka ei käytä.

Mahtaakohan Motion plus tulla jossain kohtaa jonkun pelin mukana? Esim. Wii Sports Resort

Jep, on varmistettu laitteen tulevan Resortin kanssa samassa paketissa heti julkaisussa.

Resort jos joku on AAA -peli. Muutenkin jos M+:n hankinta ei nappaa niin voi saman tien heittää hyvästit Wii -pelaamiselle. Uskoisin nimittäin että tuosta tulee pikkuhiljaa standardi Wiin peleissä. Veikkaisin myös että Resortin julkaisun jälkeen näemme uudistuksia Wiin myyntipakkauksessa - sisältää M+:n ja Resortin.

Molemmat ominaisuudet kelpaisi.

Miksi Nintendo aiheiset uutiset on harvassa? Niitä kun lukisi mielellään :/

"Miksi Nintendo aiheiset uutiset on harvassa? Niitä kun lukisi mielellään :/"

Kyllä niitä kirjottaisikin mielellään, mutta nyt on ollut todella hiljasta sillä suunnalla.. Ei ainakaan omaan haaviin ole tarttunut viime aikoina juurikaan uutisoitavaa. Toivottavasti vilkastuu nyt joulua kohden.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi