Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Deadly Creaturesista uusia kuvia

Wiille yksinoikeudella julkaistavasta Deadly Creatures -pelistä on julkaistu uusia kuvia, jotka ovat nähtävillä uutisen ohessa.

Deadly Creaturesissa pelaaja ohjastaa tarantulaa tai skorpionia, jotka joutuvat tämän tästä taisteluun esimerkiksi käärmeiden, liskojen ja ihmisten kanssa. Vaikka ilmeisesti suuri osa peliajasta kuluu taisteluiden merkeissä, on taustalla synkkä juoni, josta ei ole kuitenkaan tihkunut liiemmin tietoja. Tarinaan kuuluvien, aavikolla jotain salaperäistä hautaavien ihmisten ääninä toimivat karismaattiset näyttelijät Billy Bob Thornton ja Dennis Hopper.

Pelin yksi tuoreista trailereista on nähtävillä tämän linkin takana. Kotisivu löytyy lähdelinkin takaa.

Deadly Creaturesia kehittää Rainbow Studios (mm. MX vs. ATV Untamed, Star Wars Racer Revenge, Splashdown: Rides Gone Wild) ja julkaisijana toimii THQ. Peli julkaistaan Euroopassa ensi helmikuussa.

Galleria: 

Kommentit

Tätä odotan kyllä mielenkiinnolla ja ei voi ainakaan valittaa, että "tämä on jo nähty niin monta kertaa aikaisemminkin":D Pelin videotkin vaikutti ihan näppäriltä, saa nähdä tuleeko hankittua vaikka yleensä saan puistatuksia heti, kun nään hämähäkkejä tai muita kivoja karvaisia pikku otuksia:)

Ainakin liikkuvuus ja muu näytti varsin sulavalta. Yks siisteimmän näköisistä peleistä mitä on tulossa ;)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi